Keresek egy lányt/nőt, akivel ma együtt fagytunk meg a százhalombattai buszpályaudvaron, mint kiderült mindketten a Budapestről induló és Dunaújvárosba érkező buszra vártunk, de valami miatt(?) kimaradt egy járat és nem jött erről semmi tájékoztatás.
Figyelt kérdés
A következő busz csak egy óra múlva ért oda,de nyilván infó hiányában ott vártunk hátha érkezik az előző. Egyébként ő Adonyban szállt le. Ott és akkor fel se tűnt annyira a lány nekem, valószínűleg a fáradtság és a szét fagyás miatt. De így utólag átgondolva megszólíthattam volna akár. Na mindegy, ő biztos magára ismer, de nem tudom hol lenne érdemes keresni. Nem járok arra nap mint nap csak néha.tegnap 21:32
1/4 anonim válasza:
Adonyi Facebook csoportokba írj.
tegnap 22:28
2/4 anonim válasza:
Menj ki az adonyi állomásra hátha még mindig ott várja a megint késő buszt.
tegnap 22:54
3/4 A kérdező kommentje:
1. Majd megpróbálom de egyelőre még belépni se tudtam mert zárt csoportok.
tegnap 22:59
4/4 A kérdező kommentje:
2. Az Százhalombattán volt, de lehet azóta már Adonyba várja a szintén késő/kimaradó járatot 😅
tegnap 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!