Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Társkeresőkön miért ilyen...

Társkeresőkön miért ilyen semmire sem jók a pasik?

Figyelt kérdés

Ha valakivel.van egyezés, akkor sem képes írni, vagy ha én húzom jobbra először és úgy van egyezés akkor sem. Én azt gondolom az első lépést megtettem felé, ő jön.

Vagy írnak, de olyan semmitmondót, amitől a kedvem is elmegy az ismerkedéstől. Számomra elképesztő, hogy felnőtt emberek egy értelmes mondatot nem tudnak leírni. Ha pedig egy-két üzenetváltásig eljutunk, szó nélkül felszívódnak.

júl. 21. 22:12
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Néha becsúszik olyan, hogy szimpatikus, jobbra húzom de mikor matchelünk és írni kellene akkor annyira unalmas a másik profilja, hogy egyszerűen nem tudok mit írni neki. Aztán ha tényleg érdekel akkor valamit megpróbálok, de 0 infóval a profilon nehéz érdekeset. Amúgy meg baszki, te is jobbra húztál engem, én is téged, miért várod el hogy én írjak xd
júl. 22. 06:39
 12/31 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Feltűnt már neked, hogy azoknak a srácoknak, akik neked kevésbé tetszenek, te is ugyanilyen semmitmondó üzeneteket írogatsz, vagy egyenesen ghostingolod őket?

Na, asszem meg is van a válasz a kérdésedre. 🤭

júl. 22. 06:40
 13/31 anonim válasza:
Ugyenezt tapasztaltam én is mikor korábban netes társkeresésre vetemedtem... Sajnos úgy tűnik az embereknek már nincsen igénye normális, érdeklődő kommunikációra hogy megismerjék a másikat. Mindenkinek írtam egy érdeklődő kezdő üzenetet akivel egyezés volt, de az esetek nagy részében erre válasz sem érkezett. Ezek után befejeztem a netes ismerkedést. 40/f
júl. 22. 08:52
 14/31 anonim válasza:
Én normális intelligens férfi vagyok de vagy nincs match ha meg van akkor unalmas vagyok ìgy hamar ellaposodik az egész és a végén offolnak. Csajok el kell dönteni mit akartok. Izgalmakat vagy egy unalmas "hétköznapi " sràcot.
júl. 22. 10:15
 15/31 anonim válasza:
Nem vagy jó nő. ¯\_(ツ)_/¯
júl. 22. 10:31
 16/31 anonim válasza:

Sérelmezi hogy nem írnak neki. Kíváncsi voltam ő vajon visszaír-e ha írnak neki.

Nem írt vissza :D

júl. 22. 10:35
 17/31 anonim válasza:

"elöször is bocsi, de nem kerek privat üzeneteket"

Sajat magadtol veszed el a lehetöseget ezzel a szöveggel,hogy egy normalisabb embert talalj.

De ha neked igy jo.. 🤷

júl. 22. 11:59
 18/31 anonim válasza:

16 os nagyon jol vazolta a helyzetet.

Te se vagy jo semmire se...

júl. 22. 12:08
 19/31 anonim válasza:
Egyetértek az előzőkkel... Pont erről szól a kérdés, hogy nem írnak neki társkeresőn, tessék most írtak neki, erre ő nem válaszol :D Ki érti a nőket?!
júl. 22. 12:47
 20/31 anonim válasza:
Az ilyenek valószínű egyedül is maradnak. Üríteni persze még jó lehet.
júl. 22. 12:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!