Társkeresőkön miért ilyen semmire sem jók a pasik?
Figyelt kérdés
Ha valakivel.van egyezés, akkor sem képes írni, vagy ha én húzom jobbra először és úgy van egyezés akkor sem. Én azt gondolom az első lépést megtettem felé, ő jön.
Vagy írnak, de olyan semmitmondót, amitől a kedvem is elmegy az ismerkedéstől. Számomra elképesztő, hogy felnőtt emberek egy értelmes mondatot nem tudnak leírni. Ha pedig egy-két üzenetváltásig eljutunk, szó nélkül felszívódnak.
Néha becsúszik olyan, hogy szimpatikus, jobbra húzom de mikor matchelünk és írni kellene akkor annyira unalmas a másik profilja, hogy egyszerűen nem tudok mit írni neki. Aztán ha tényleg érdekel akkor valamit megpróbálok, de 0 infóval a profilon nehéz érdekeset. Amúgy meg baszki, te is jobbra húztál engem, én is téged, miért várod el hogy én írjak xd
júl. 22. 06:39
12/31 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Feltűnt már neked, hogy azoknak a srácoknak, akik neked kevésbé tetszenek, te is ugyanilyen semmitmondó üzeneteket írogatsz, vagy egyenesen ghostingolod őket?
Na, asszem meg is van a válasz a kérdésedre. 🤭
júl. 22. 06:40
13/31 anonim válasza:
Ugyenezt tapasztaltam én is mikor korábban netes társkeresésre vetemedtem... Sajnos úgy tűnik az embereknek már nincsen igénye normális, érdeklődő kommunikációra hogy megismerjék a másikat. Mindenkinek írtam egy érdeklődő kezdő üzenetet akivel egyezés volt, de az esetek nagy részében erre válasz sem érkezett. Ezek után befejeztem a netes ismerkedést. 40/f
júl. 22. 08:52
14/31 anonim válasza:
Én normális intelligens férfi vagyok de vagy nincs match ha meg van akkor unalmas vagyok ìgy hamar ellaposodik az egész és a végén offolnak. Csajok el kell dönteni mit akartok. Izgalmakat vagy egy unalmas "hétköznapi " sràcot.
júl. 22. 10:15
15/31 anonim válasza:
Nem vagy jó nő. ¯\_(ツ)_/¯
júl. 22. 10:31
16/31 anonim válasza:
Sérelmezi hogy nem írnak neki. Kíváncsi voltam ő vajon visszaír-e ha írnak neki.
Nem írt vissza :D
júl. 22. 10:35
17/31 anonim válasza:
"elöször is bocsi, de nem kerek privat üzeneteket"
Sajat magadtol veszed el a lehetöseget ezzel a szöveggel,hogy egy normalisabb embert talalj.
De ha neked igy jo.. 🤷
júl. 22. 11:59
18/31 anonim válasza:
16 os nagyon jol vazolta a helyzetet.
Te se vagy jo semmire se...
júl. 22. 12:08
19/31 anonim válasza:
Egyetértek az előzőkkel... Pont erről szól a kérdés, hogy nem írnak neki társkeresőn, tessék most írtak neki, erre ő nem válaszol :D Ki érti a nőket?!
júl. 22. 12:47
20/31 anonim válasza:
Az ilyenek valószínű egyedül is maradnak. Üríteni persze még jó lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!