Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Társkeresőkön miért ilyen...

Társkeresőkön miért ilyen semmire sem jók a pasik?

Figyelt kérdés

Ha valakivel.van egyezés, akkor sem képes írni, vagy ha én húzom jobbra először és úgy van egyezés akkor sem. Én azt gondolom az első lépést megtettem felé, ő jön.

Vagy írnak, de olyan semmitmondót, amitől a kedvem is elmegy az ismerkedéstől. Számomra elképesztő, hogy felnőtt emberek egy értelmes mondatot nem tudnak leírni. Ha pedig egy-két üzenetváltásig eljutunk, szó nélkül felszívódnak.

júl. 21. 22:12
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Ja max egy patront meger ha jol nez ki többet nem
júl. 22. 13:05
 22/31 anonim válasza:
Nem értettem soha az "itt nem ír" felháborodást. Társkeresőn látja a másikat, tud róla valamennyi infót, itt meg egy anonim, ki tudja milyen ember (bár már lehet az sem biztos) irkál neki.
júl. 22. 13:24
 23/31 anonim válasza:
Társkeresőn sem lehet tudni kié a profil. Élőben derül ki, ahogy itt is.
júl. 22. 13:29
 24/31 anonim válasza:
És te miért nem tudsz írni ha tetszik neked? Tudtommal egyenjogúság van szóval ugyanúgy kezdeményezhet a nő is beszélgetést!
júl. 22. 14:00
 25/31 BeefEater válasza:

Kérdező, nem lehet hogy nincs elég információ a profilodon? Minden nő elvárja, hogy a férfiak valami egyedi, intelligens és humoros szöveggel nyissanak, de ehhez először is kell valami támpont, ha van 3 mondat a profilodban az a legritkább esetben elég. Ilyenkor marad a semmitmondó nyitó üzenet és a szokásos "unalmas" kérdések, ami közben próbálunk valamibe belekapaszkodni, hogy hátha valami értelmesebb témát is el lehet kezdeni.

Ha a beszélgető partner csak egy-két szavakban válaszol, szörnyű a helyesírása, nem érdekli a beszélgetés, akkor az hamar abba fog maradni. Én miért tegyek bele energiát ha a másik már az elején a minimum szintet sem hozza?

Nem mondom, hogy ezeket a hibákat te is elköveted, de többször történik ez, mint nem.

júl. 22. 14:05
 26/31 anonim válasza:
Jobbra húzod. Akkor ez a kefélős oldal lesz... nem vársz tőle kicsit sokat?
júl. 22. 17:19
 27/31 anonim válasza:
Nekem is gyanús ha kérdező szerint az összes társkeresős pasi semmirejó. Sokkal inkább kell azt gondolnom, hogy kérdező unalmas, átlagos, és mégis átlagon felüli párt próbál találni magának. A másik dolog hogy én mindig meglepődök amikor társkeresőről beszélnek, aztán kiderül hogy gyakorlatilag a tinderről beszél az illető. A tinder egy szexpartner kereső alkalmazás. Még ha páran komoly kapcsolatot is találtak ott, nem az lesz a jellemző, mert nem arra való. Kinézet alapján van match és ideális a minél kevesebb szöveg, minél hamarabbi találkozás. Aztán a szexen kívül esetleg más is kialakulhat, de a többség nem azért van ott. Ha pedig egyedi vagy minőségi szöveget keresel, főleg rossz helyen jársz.
júl. 22. 19:02
 28/31 anonim válasza:
#27 akkor mondj kérlek egy társkeresőt, ha a tinder szerinted nem az.
júl. 22. 19:04
 29/31 anonim válasza:
Egy pár beszélgetést elküldhetnél nekem, had nevessek már egy kicsit. 😈
júl. 22. 20:30
 30/31 anonim válasza:

Mobilos pötyögéssel nagyon idegesítő módon körülményes és szenvedős lelkesedéssel irkálni hosszú és tartalmas üzeneteket (főleg a sokadik csalódás után)

Ennek ellenére én mindig megteszem ezt a fáradozást, viszont a nők pont ugyanazt csinálják, mint amit ide leírtál, csak te nem velük ismerkedsz, ezért nem látod, hogy nincs kitöltve a profiljuk, semmi alapján nem lehet őket megszólítani, 2 mondat után eltűnnek.

Ha nem tőmondatos szöveget küldesz, biztos hogy nem válaszolnak. Ha tőmondatban kommunikálsz, akkor is eltűnnek, mert unalmas leszel.

Ha normális fizikai billentyűzeten, otthon, csendben, nyugiban gépelnénk egymásnak, nem lenne ilyen felszínes multitasking az online ismerkedés.

júl. 23. 09:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!