Társkeresőkön miért ilyen semmire sem jók a pasik?
Ha valakivel.van egyezés, akkor sem képes írni, vagy ha én húzom jobbra először és úgy van egyezés akkor sem. Én azt gondolom az első lépést megtettem felé, ő jön.
Vagy írnak, de olyan semmitmondót, amitől a kedvem is elmegy az ismerkedéstől. Számomra elképesztő, hogy felnőtt emberek egy értelmes mondatot nem tudnak leírni. Ha pedig egy-két üzenetváltásig eljutunk, szó nélkül felszívódnak.
Kérdező, nem lehet hogy nincs elég információ a profilodon? Minden nő elvárja, hogy a férfiak valami egyedi, intelligens és humoros szöveggel nyissanak, de ehhez először is kell valami támpont, ha van 3 mondat a profilodban az a legritkább esetben elég. Ilyenkor marad a semmitmondó nyitó üzenet és a szokásos "unalmas" kérdések, ami közben próbálunk valamibe belekapaszkodni, hogy hátha valami értelmesebb témát is el lehet kezdeni.
Ha a beszélgető partner csak egy-két szavakban válaszol, szörnyű a helyesírása, nem érdekli a beszélgetés, akkor az hamar abba fog maradni. Én miért tegyek bele energiát ha a másik már az elején a minimum szintet sem hozza?
Nem mondom, hogy ezeket a hibákat te is elköveted, de többször történik ez, mint nem.
Mobilos pötyögéssel nagyon idegesítő módon körülményes és szenvedős lelkesedéssel irkálni hosszú és tartalmas üzeneteket (főleg a sokadik csalódás után)
Ennek ellenére én mindig megteszem ezt a fáradozást, viszont a nők pont ugyanazt csinálják, mint amit ide leírtál, csak te nem velük ismerkedsz, ezért nem látod, hogy nincs kitöltve a profiljuk, semmi alapján nem lehet őket megszólítani, 2 mondat után eltűnnek.
Ha nem tőmondatos szöveget küldesz, biztos hogy nem válaszolnak. Ha tőmondatban kommunikálsz, akkor is eltűnnek, mert unalmas leszel.
Ha normális fizikai billentyűzeten, otthon, csendben, nyugiban gépelnénk egymásnak, nem lenne ilyen felszínes multitasking az online ismerkedés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!