Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után kitörölitek az ex számát, főleg ha csúnya szakítás volt?
Figyelt kérdés
nov. 25. 19:39
1/12 anonim válasza:
Nem törölgetek semmit. Az gyerekes! Te is inkább nőjél fel!
2/12 anonim válasza:
Mindenképp kitörlöm, amikor már nincs dolgunk egymással.
(Nem hiszek a haverok, barátok maradtunk történetben és nem is egészséges dolog.)
3/12 anonim válasza:
Régen igen, de mostanában már nem. Nincs értelme. Kereshet, ha akar, de nem akar. Meg én sem.
4/12 A kérdező kommentje:
Számcsere miatt küldtem whatsappon körüzit mindenkinek aki el van nálam mentve. Ezeket az üziket csak azok kapják meg, akiknek szintén el van mentve a számom. Csodálkozva láttam, hogy az exem is olvasta. 2 éve volt a szakítás, mindenhonnan törölt akkor, de a legtöbbet mindig is whatsappon beszéltünk. Rajta kívül volt még egy csúnya szakításom, ahol én töröltem az akkori exet mindenhonnan a teloszámmal együtt. Meglepett, hogy neki még megvan, ennyi az egész.
nov. 25. 20:20
6/12 anonim válasza:
Én nem töröltem ki, hogyha hív, akkor tudjam kinek nem kell felvenni. Közösségi oldalakról letöröltem, mert nem voltam már rá kíváncsi és ne is nézze, hogy kivel mikor és hol vagyok (ő szakított, de bonyolult)
8/12 anonim válasza:
Szerintem életemben nem töröltem még telefonszámot. Nem szoktam nézegetni a kontaktjaimat. Az exet se töröltem, eszembe sem jutott, hogy kellene.
9/12 anonim válasza:
Én sem törlök számokat, elfér ott mindenkié.
10/12 anonim válasza:
Kitöröltem. Ahogy a munkahelyi számokat is egyből ahogy végetért a munkaviszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!