Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónappal szakítás után van még esély újrakezdeni? Vagy ha eddig nem történt meg akkor felejtős?
Figyelt kérdés
okt. 26. 15:20
1/7 anonim válasza:
Minek újrakezdeni...
Én is újra akartam anno, szóval totál megértelek, de mai fejjel visszatekintve rájöttem, hogy érdemes mihamarabb összeszednie magát az embernek és továbblépnie.
Nem véletlen estetek szét. Most bármelyik exem jönne, és újra nyitna felém, nem tudnám komolyan venni.
2/7 anonim válasza:
Nekem olyan nem kéne aki szakítani képes velem.
3/7 anonim válasza:
Általában a srácok akarják újra megpróbálni, vagy legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján 80%-ban a pasik...
Az meg egy másik tapasztalat, hogy 95%-ban semmi értelme, mert ami elsőnek nem működött, másodikra sem fog, mert semmi olyan eget verő változás nem történt, ami biztosíték lenne arra, hogy másképp lesz (max a felek csak bebeszélik maguknak és egymásnak)
4/7 anonim válasza:
Úgy tartom, hogy valaki okkal ex. És ha nem tudtunk változtatni kapcsolatban akkor szakítás után sem fog menni...
5/7 anonim válasza:
Az ex az ex...az is marad. Nincs belülés nálam.
6/7 anonim válasza:
Ha mindketten nyitottak vagytok, akkor bármikor van esély. Értelme viszont csak akkor van, ha meg tudtátok beszélni a szakítás okait és megoldottátok a problémákat.
7/7 anonim válasza:
Lehet. Én már láttam hosszabb szünetet is.
És ja... annak se volt értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!