Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Évekig birom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Évekig birom a párkapcsolatot, aztán hirtelen jön valami változás, és csak a hibákat veszem észre benne. Szakítás, újabb hosszú boldog párkapcsolat mással, és megint ugyanez. Mindig ez van.

Figyelt kérdés
ma 07:23
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Mert eleve szarul választasz, elborul az agyad, ha valaki vonz és figyelmen kívül hagyod, hogy olyan hibái vannak amúgy, amit nem tudnál hosszútávon elfogadni. Nekem egy barátság extrákkal kapcsolatom volt ilyen. Vonzó volt és haverilag imádtam is, de nem tudtam komolyan venni az életmódja miatt, pont ezért, mert tudtam, hogy egy együttélés esetén rohadtul zavarna 1-2 dolga. Emiatt nem is jöttünk össze komolyan.

Ez a vonzalom meg tarthat simán évekig is, de örökre nyilván nem fog, meg minél többet szembesülsz a zavaró dolgaival, annál jobban ábrándulsz ki folyamatosan, pláne, ha össze is költöztök. Nem kell mindenkivel kapcsolatban lenni, aki bejön. Nincs olyan, vagy csak nagyon ritka, hogy “majd megváltozik, majd egymáshoz csiszolódunk” és hasonló hülyeségek.

ma 07:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a munkahelyekkel van így :D
ma 07:33
 3/8 anonim ***** válasza:
# Nekem mindkettővel.
ma 07:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Semmi értelmét nem látom az elköteleződésnek, gyerekvállalásnak. Pedig jó családom van, és a gyerekeket is szeretem.
ma 07:59
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet, hogy azért, mert a kapcsolat elején hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni az intő jeleket vagy a számodra elfogadhatatlannak tűnő jellemvonásokat?
ma 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Mikor szerelem van, akkor idealizáljuk a másikat és vele magunkat. "Hú ez a csaj/csávó tökéletes, biztos én is az vagyok, hiszen hasonló a hasonlóval." Ez pedig jó érzés. Aztán mikor elmúlik a szerelem, akkor észrevesszük, h a másik nem tökéletes és mivel ez hatalmas csalódás, meg gyakran becsapva érezzük magunkat, ez rossz érzést, eltávolodást és haragot szül, gyakran még mielőtt észrevehetnénk, mi sem vagyunk tökéletesek és lelépünk. Igyekezni kell, meg észnél kell lennni valamennyire.
ma 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Félelem az elköteleződéstől, képtelenség az intimitásra. Irreális elvárások a szerelemmel szemben. A háttérben valószínűsíthetően mintakövetés áll. Felülírható, ha akarsz a dologgal foglalkozni. Nem kötelező, max. beleragadva a mintázatba egyedül maradsz.
ma 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezért jobb egy sima szexkapcsolat
ma 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!