Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Évekig birom a párkapcsolatot, aztán hirtelen jön valami változás, és csak a hibákat veszem észre benne. Szakítás, újabb hosszú boldog párkapcsolat mással, és megint ugyanez. Mindig ez van.
Mert eleve szarul választasz, elborul az agyad, ha valaki vonz és figyelmen kívül hagyod, hogy olyan hibái vannak amúgy, amit nem tudnál hosszútávon elfogadni. Nekem egy barátság extrákkal kapcsolatom volt ilyen. Vonzó volt és haverilag imádtam is, de nem tudtam komolyan venni az életmódja miatt, pont ezért, mert tudtam, hogy egy együttélés esetén rohadtul zavarna 1-2 dolga. Emiatt nem is jöttünk össze komolyan.
Ez a vonzalom meg tarthat simán évekig is, de örökre nyilván nem fog, meg minél többet szembesülsz a zavaró dolgaival, annál jobban ábrándulsz ki folyamatosan, pláne, ha össze is költöztök. Nem kell mindenkivel kapcsolatban lenni, aki bejön. Nincs olyan, vagy csak nagyon ritka, hogy “majd megváltozik, majd egymáshoz csiszolódunk” és hasonló hülyeségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!