Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éve együttvagy a pároddal és kölcsönös a szerelem. Szabadúszó vagy és hirtelen felbukkan a 20 évvel ezelőtti párod testvére és munkát kínál. Te hogyan reagálnál?
Hogy függ össze a munkaval a szerelem?
Ha dolgozni akarok elmegyek dolgozni. Ha szerelmes vagyok, ha nem.
1. 20 éve volt, normális esetben ez kit érdekel? De úgy látszik téged igen, és ha így van, akkor lehet jobb is hagynod…
2. Nem a volt párodról van szó, hanem a testvéréről
3. Ez egy munka.
A párom nem tud róla. Azon filózok, ha elmondom neki, nem lehet-e ebből balhé.
Totál feleslegesen nem akarok egy teáscsészében vihart kavarni, hogy tükörfordítsak egy angol mondást. (storm in a teacup)
Amúgy elég késdobálós válás volt 4 év után, azóta mostani kapcsolatom pedig a tavaly májusban betöltötte a 10.esztendejét, idén pedig már a 11.évébe lépett.
Az emlékek annyiból megszépültek (az idő sok mindenre gyógyír), hogy tudunk már egymással ordítozás és egyebek nélkül tárgyalni, de ennyi. Nem tudom, azóta van-e valakije, de egyáltalán, de abszolute nem érdekel.
És bármilyen formában kontaktban is lennél konkrétan vele, vagy mi?
Ha igen, akkor Ja, felejtsd el. Ha nem, akkor szvsz tok mindegy, de te ismered a párodat. Akár meg is kérdezhetnéd tőle, zavarná-e, most miért mi találgassuk, hogy a te párodat ez zavarja-e. Ha engem nem és őt igen, mire mész a válaszommal, most őszintén?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!