Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakìtás után normális reakció?
Figyelt kérdés
Szakìtás után meddig ragaszkodtál az exedhez? Próbáltál kibékülni?Meddig írogattál neki üzeneteket?Voltak jobb és rosszabb napok?nov. 23. 17:05
1/4 anonim válasza:
Semeddig. Végigkínlódtam a magam erejéből. Örültem, hogy megszabadultam tőle.
2/4 anonim válasza:
Szakítás után töröltem mindenhonnan, hogy ne tudjak írni neki gyenge pillanatokban. Tudtam, hogy hálás kellene legyek, hogy "megszabadultam" tőle, de így is nehéz volt, mert nagyon szerettem. Idővel a rossz napokon felül kerekedtek a jók és minden rendbe jött
3/4 anonim válasza:
Nem az exem,de kavartunk és én szeretem őt...
Egy hónapig kb.nem közeledtem felè semmilyen módon,mert igyekeztem tiszteletben tartani a döntését.Aztàn volt egy gyenge pillanatom, amikor írtam neki pàr rövid mondatot.Akkor nagyon padlóra kerültem.
Most jobb, mert tudunk azért beszélgetni, még ha kutyafuttában is.Csak baromira hiànyzik továbbra is.
4/4 anonim válasza:
Ja, mindig így volt, ha nem én szakítottam. Egyszerűen nehéz volt elengedni. 2x-3x még biztos próbálkoztam. A teljes továbblépéshez mindig kellett legalább fél év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!