Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság elmenni egy szülinapra, de nem köszönni a szülinaposnak, viszont elvettük a torta egy részét amit nekünk tettek el?
Figyelt kérdés
Azért tették el, mert mi később érkeztünk, mint a többiek. Elfelejtettünk neki szólni akinek volt a szülinapja ezért megsértődtek.ma 21:16
3/20 A kérdező kommentje:
Mentségünkre legyen szólva, mikor odaértünk nem ott volt az ünnepelt ahol a többeik, elég nagy a lakás, sok tér van benne, legalább 15 en voltunk, nem páran.
ma 21:22
4/20 anonim válasza:
És nem volt 5 percetek megkeresni az egész buli alatt?
5/20 A kérdező kommentje:
Nem jutott eszünkbe. Fáradtak voltunk, haza akartunk menni. Mi nem is imerjük őt igazán, nem rokonunk, csak a rokon férje.
ma 21:28
6/20 A kérdező kommentje:
Most meg nem veszik fel a telefont, mert meg vannak sértődve, mert sokat aludtunk náluk mikor Pestre kellett feljárni, munka miatt, mi vidéken élünk.
ma 21:30
7/20 anonim válasza:
Igen, bunkóság, elég szomorú, hogy magadtól ez nem volt egyértelmű. Egy lakásról volt szó, nem egy labirintusról, illetve tizenöten voltak, nem több százan. Nem kellenek a kifogások, egyszerűen annyira nem méltatod a másikat, hogy köszönj neki, de azért kihasználod ott, ahol tudod.
Jobb is, ha többet nem beszélnek veletek.
8/20 anonim válasza:
Tipikus vidéki parasztok vagytok. Legalább ne poflankodtatok volna oda az ingyen kajáért
9/20 A kérdező kommentje:
Anyám felhívta őket, kicsit beszólt nekik, hogy mégis mit képzelnek, Csak azért mert idősebbek azért nem kellene haragtartónak lenniük. Minek csinálni a feszkót ha nincs, én 2x kerestem, hagytam üzenetet is, de ennyi.
ma 21:40
10/20 anonim válasza:
Az a minimum, hogy megkeresem az ünnepeltet, megkérdezem, hol van. Az nem mentség, hogy "jajci, fájadt vagyok"... és utána még szó nélkül elviszitek a tortát. És még anyádat rájuk küldeted. Hát, meglátszik, ki nevelt... suttyó pareaszt ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!