Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság elmenni egy szülinapr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság elmenni egy szülinapra, de nem köszönni a szülinaposnak, viszont elvettük a torta egy részét amit nekünk tettek el?

Figyelt kérdés
Azért tették el, mert mi később érkeztünk, mint a többiek. Elfelejtettünk neki szólni akinek volt a szülinapja ezért megsértődtek.
nov. 25. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

"Anyám felhívta őket, kicsit beszólt nekik, hogy mégis mit képzelnek ...."

Akkor mondhatjuk, hogy ez volt a "hab a tortán".

Nekem komolyan nehéz beemelni, hogy ez valós kérdés, nem pedig trollkodás.

nov. 25. 23:51
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Te nem a húsos-csontos vavy?
nov. 26. 02:09
 23/67 anonim ***** válasza:
100%
21# sajnos én ismerek ilyet élőben is....kolleganom lányát kitiltották valami kisboltból,mert minősíthetetlen stílusban beszélt az eladóval, erre az anyja bement cirkuszolni hogy há micsoda dolog ez?!
nov. 26. 03:38
 24/67 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem értem az egész szitut.

Ha ünnepelni mentetek oda, akkor nem volt időtök felköszönteni az ünnepeltet? Ha meg nem, akkor mit kerestetek ott egyáltalán és miért lett nektek eltéve a tortából? Ez nekem nem áll össze...

nov. 26. 03:54
 25/67 A kérdező kommentje:

Mit nem lehet ezen érteni? Mi később érkeztünk oda, mint a többiek.

A buli, a felköszöntés kb. 7-8 körül volt, mi 9 után értünk oda, mert szóltak nekünk, hogy ugorjunk be, mert hagytak a tortából, vigyük el. A többit le írtam már.

Ez a buli egyébként a közös nagymama házában volt, vidéken, (ahol mi is lakunk) ezért sem kapcsoltunk, hogy ők is ott vannak, és fáradtak voltunk már nehéz napunk volt.

Lehet, hogy így már érthetőbb a dolog. Mi nagyon sajnáljuk, többször kerestem mobilon, whatsson hagytam üzenetet, de nem tudtam velük egyeszkedni, ezert bennem is lett egy rossz érzés, hogy megy a felesleges szívózás. Ennyi.

nov. 26. 05:50
 26/67 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora tirpák parasztok vagytok, és még nektek áll feljebb! Akkor nem zavart, hogy alig ismered, mikor bepofátlankodtál nála aludni? Elmész, jól elkésel, és ahelyett, hogy köszönsz, felköszöntöd, odaadod az ajándékot, rögtön a tortát találod meg, és tömöd a fejed? Anyádtól meg mást nem is várhatott, hiszen ő nevelt ekkora türhét...

A helyükben biztosan nem használnátok többet ingyen szállásnak az otthonomat, az fix. Lejmolós ingyenélő tuskók,az ilyen rokon durva szégyen, tartaná veletek a kapcsolatot a halál...

nov. 26. 05:57
 27/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem birod elviselni a véleményünket,minek tetted fel a kérdést? Akárhogy magyarazos, bunkók voltatok
nov. 26. 06:00
 28/67 A kérdező kommentje:

Oké lehet bunkóság volt, de miért nem lehet ezen túllendülni?

Tényleg kicsit olyan, mintha direkt ezen pattognának és próbálnák aláásni a jóhírünket és büntetnek minket a kontakt megvonásával, hogy nem veszi fel amikor hívom. Hát ki ő, hogy ilyet tegyen?

Azért mert hibázik valaki nem kell eltűrnie mindent.

nov. 26. 06:21
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a kezetekbe lett nyomva egy rakat torta, de nektek "nem esett le, hogy ők is ott vannak"...Ezt ugye te sem hiszed el? Plusz akkor most miért is mentetek, ha annyira fáradtak voltatok? Az ünnepségre, nem? Nagymami meg nem hiszem, hogy egy öt emeletes, óriási villában lakik, hogy ne tudtátok volna megtalálni az ünnepeltet. Ez vagy kamu, vagy fogyatékosok vagytok.
nov. 26. 06:34
 30/67 A kérdező kommentje:
Ismétlem, hogy elég fáradtak voltunk, amikor megérkeztünk, leültünk az udvaron a többiekhez dumálni, mivdl ott volt a tesóm és annak felesége, a gyerekei, a szüleim, nagynéni, meg a nagyi és még két házaspár. Bent a házban volt az ünnepelt. Mi nem is mentünk be, mert a többség kint ült az udvaron. Este volt, fáradtak voltunk, most komolyan ekkor bűn, hogy nem jutott eszünkbe, hogy hol van őnagysága? Talán ő is kijöhetett volna üdvözölni minket. Mindegy, már nem akarom ezt tovább ragozni, leírtam mindent.
nov. 26. 06:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!