Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság elmenni egy szülinapr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság elmenni egy szülinapra, de nem köszönni a szülinaposnak, viszont elvettük a torta egy részét amit nekünk tettek el?

Figyelt kérdés
Azért tették el, mert mi később érkeztünk, mint a többiek. Elfelejtettünk neki szólni akinek volt a szülinapja ezért megsértődtek.
nov. 25. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos a reakciójuk és nevetséges, hogy még te próbálsz az áldozat lenni, holott annyi sincs benned, hogy rendesen bocsánatot kérj. Igazi bunkó vagy.

Milyen jóhíreteket? Csak az igazságot mondja el, hogy mekkora ingyenélő suttyók vagytok. Bocsika, de nincs jogod se az idejére, se semmi mására. Gondolkozz inkább el, hogy miért az miért nem zavart, amikor kihasználtad a jóindulatát.

nov. 26. 06:46
 32/67 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz fáradtak voltatok, hogy köszönjetek, ahhoz nem, hogy elvigyétek és megegyeték a tortát? Jól írták előttem, igazi disznók vagytok. Ahhoz lusta vagy, hogy besétált egy házba, amikor már ott vagy az udvaron? :D Milyen retardált kifogás ez? Őnagysága? Nem, bogaram, ő az ünnepelt, akinek a tortájával tömöd a pofádat.

Teljesen jogosan reagáltak úgy, ahogy, ellenben szánalmas az a hisztéria, amit te és anyád leműveltek.

nov. 26. 06:48
 33/67 A kérdező kommentje:
Mindenki mellénk állt az egész család nekünk ad igazat, hiába is próbálnak lejáratni.
nov. 26. 06:52
 34/67 anonim ***** válasza:
100%

Ja, még ők keresgéljenek titeket... nem vagy te százas.

És cucuka, nem lehet a híreteket aláásni anélkül, hogy ne tegyél olyat, amivel a híredet alá tudod ásni. Te ástad alá a saját híredet. Mert egy büdös paraszt vagy.

nov. 26. 06:53
 35/67 anonim ***** válasza:
100%
És azért áll a családod melléd, mert ők is ugyanolyan suttyó parasztok. Az alma nem esik messze a fájától.
nov. 26. 06:53
 36/67 anonim ***** válasza:
100%
Ja, este, mikor már majdnem mínuszok vannak, mindenki az udvaron ült kint, nem bent a házban...ahham...
nov. 26. 06:59
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
Akadt volna a torkotokon a torta
nov. 26. 07:00
 38/67 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a suttyók összefognak, ugyanolyan nulla érzelmi és mentális szinten mozogtok.

Sebaj, ezentúl nem lesz ilyen helyzet, hiszen többet nem lesztek sehova meghívva, pláne nem fogtok ingyen alukálni náluk. Kicsit több gerinc kellene, nem gondolod?

nov. 26. 07:03
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
Lassan repkednek a mínuszok, de mindenki kint ült...Ti meg annnnnyira fáradtak voltatok, hogy kb. 5 métert gyalogoljatok a házig. Gondolom az ünnepeltnek még egy tábla csokit, vagy egy üveg italt sem vittetek, miközben tudtátok, hogy születésnapra mentek. Nagyon hihető. Ti most tényleg fogykosok vagytok, vagy ennyire tirpákok, vagy ez egy nagy kamu.(Bár szerintem az utóbbi, mert ebben a hidegben kizárt, hogy kint ül az egész család és nem bent a melegben).
nov. 26. 07:09
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
Mennyiből tartott volna bemenni és köszönni/köszönteni? 2perc. Persze, hogy megsértődött. Amikor szükségetek volt rá segített, akkor jó volt. De annyit nem tudsz megtenni, hogy bemenj a lakásba, hamár az ő szülinapja? Én is voltam fáradtan családi szülinapon. Késtem is, nem is maradtam sokáig. Odaértem, végigköszöntem mindenkinek, felköszöntöttem az ünnepeltet, aztán kb egy óra múlva elköszöntem (tudták, hogy csak beugrok, nem maradok). A tortáról sem jutott eszedbe, hogy mire is vagytok meghívva? Hogy illene 1 percet szánni az ünnepeltre (aki nem mellesleg tett szívességet is nektek már)? Ez így igen, bunkóság, hogy késtek, be sem mész, a torta kell, de egy "Boldog születésnapot" mondat meg nem csúszik ki a szádon 🤷🏼‍♀️
nov. 26. 07:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!