Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van társkeresésnél?
Első sorban férfiak véleményére lennék kíváncsi.
Ha társkeresőn kölcsönös a szimpátia és "párba álltok" miért nem írtok rá az adott nőre?
Bevallom én eddig mindig kezdeményeztem ha egy nap után még mindig nem írt a másik de nőként kezdem unni, hogy nekem kell folyton szóval tartani a másikat és kezdeményezni.
Gondolom azért nem írnak mert van másik opció de talomban tartani mi értelme? Mindig elvesztem az érdeklődésem így a férfi iránt.
28N
29
Ha nem jövök be ne húzzon jobbra.
Persze tudom most jön a "de a férfiak mindenkit jobbra húznak"
30
Ha rájuk írok vissza írnak, csak mindig nem kereshetem őket én.
32
Elhiszem, de tinderre pl én nem vagyok felregisztrálva.
34
Jelenleg csak Badoo.
Facebook randit is de azt hiszem arról törlöm magam.
De értetlen itt valaki ha a képeimmel lenne baj nem is húznának jobbra de mindegy én már ráhagyom.🤦🏻♀️
37
Badoo nekem ingyenes prémiumot kaptam így nem fizetek érte és nekem jobban bejött mint a facebook, a facebookon is jobbra balra húzás van a társkeresőn.
Tinderen voltam de ott folyton letíltották az arcigazolt profilom nagyon gyenge lett így nem használom.
Jaumot próbáltam még régebben de az is kb ugyanaz mint a többi társkereső.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!