Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van társkeresésnél?
Első sorban férfiak véleményére lennék kíváncsi.
Ha társkeresőn kölcsönös a szimpátia és "párba álltok" miért nem írtok rá az adott nőre?
Bevallom én eddig mindig kezdeményeztem ha egy nap után még mindig nem írt a másik de nőként kezdem unni, hogy nekem kell folyton szóval tartani a másikat és kezdeményezni.
Gondolom azért nem írnak mert van másik opció de talomban tartani mi értelme? Mindig elvesztem az érdeklődésem így a férfi iránt.
28N
20
Annak nem lenne semmi értelme.
Nem azért nem írnak, mert nem mernek! De ennél tovább ne foglalkozz ezzel! Akivel bármi is lehetséges, legalább is a kezdeti esély meg van rá, az majd ír.
"Márpedig a felturbózott kacsaszájúnak írogatnak. Csinálj egy álprofilt szétfilterezett képekkel és majd meglátod."
- Na jó, de milyen céllal írnak és milyen minőségben? Biztos nem a magasröptű diskurzus, érzelmi mélység, komoly elköteleződés érdekében pattan rögtön a műanyag csajra. Szóval engem nem érdekelne, hogy egy kacsaszájnak ki ír, mert úgysincs közös keresztmetszet.
23
Csak azokat húzom jobbra akik előtte engem is ezt a tedd lejjebb a lécet így értelmetlen.
Random magamtól nem is szoktam csak ha ő előtte már jobbra húzott.
És még mindig arra értem, hogy nem írnak amikor már párba álltunk.
De mindegy ez van.
A bemutatkozó szövegem nem írom le abból kiderülne ki vagyok és nem szeretném.
Egyébként a nők többsége igenis olvassa a bemutatkozó szöveget pasik nevében nem tudok beszélni és még mindig nem arról van szó, hogy nincs matchem az van csak nem nagyon kezdeményeznek ,írnak a pasik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!