Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartják sokan vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják sokan vonzónak a természetellenesen nagy melleket?

Figyelt kérdés

Azt gondoltam, hogy ami egészségtelen, az általában nem is szép. Sok esetben így is van, mint pl. a túlsúly, vagy gerinc problémák.

Viszont az irreálisan nagy mellek mégis szépnek számítanak. Ha én női szemmel látok egy ilyen képet, az első gondolatom az, mennyire fájhat annak a lánynak ha mondjuk sportolni akar, de a hétköznapokban se könnyű. Leszorítva sem feltétlenül ideális, az csak a kisebbik rossz. Fura belegondolni, hogy mialatt egy nagyon nagy mellű ismerősöm a mellkissebbítő műtétet fontolgatja, férfiak ezrei keresik az interneten az ennyire nagy mellű nők képeit. Miért szép az, amivel nem lehet normális életet élni?

2023. jún. 4. 16:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%

"Ez az amit az etológia szupernormális ingernek hív."

Ez éppenséggel igaz, de pont ez a kérdés, miért van így, miért nincs olyan hangsúlyosan optimum mellméretre, mint mondjuk zsírmennyiségre.

2023. jún. 4. 22:36
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A nagy mell azért alakult ki, mert az emberek főleg szemből párzanak az állatokkal ellentétben, akik csak hátulról, ott ugye a fenék kap hangsúlyosabb szerepet, míg az emberek esetben a mell.
2023. jún. 4. 22:39
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
#22 ez csak egy a lehetséges elméletek közül. hátulról is szívesen csinálja az ember is, na meg nem mintha a női fenéknek mint ingernek olyan nagyon csekély lenne a szerepe...
2023. jún. 4. 22:42
 24/25 anonim ***** válasza:
9%
Mert a férfiak attól érzik magukat menőnek ha nagymellu nojuk van
2023. jún. 5. 00:03
 25/25 A kérdező kommentje:

"Ez éppenséggel igaz, de pont ez a kérdés, miért van így, miért nincs olyan hangsúlyosan optimum mellméretre, mint mondjuk zsírmennyiségre"

Azt hiszem az optimum szót kerestem, ezzel kellett volna kiírnom a kérdést. A zsírmennyiség bőséget, jólétet sugall, ott mégis van az optimumnak egy felső határa, amin túl már nem vonzó.

Továbbra is jönnek érdekes válaszok és nem csak az, amit beidéztem. Érdeklődve figyelek :)

2023. jún. 5. 18:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!