Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartják sokan vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják sokan vonzónak a természetellenesen nagy melleket?

Figyelt kérdés

Azt gondoltam, hogy ami egészségtelen, az általában nem is szép. Sok esetben így is van, mint pl. a túlsúly, vagy gerinc problémák.

Viszont az irreálisan nagy mellek mégis szépnek számítanak. Ha én női szemmel látok egy ilyen képet, az első gondolatom az, mennyire fájhat annak a lánynak ha mondjuk sportolni akar, de a hétköznapokban se könnyű. Leszorítva sem feltétlenül ideális, az csak a kisebbik rossz. Fura belegondolni, hogy mialatt egy nagyon nagy mellű ismerősöm a mellkissebbítő műtétet fontolgatja, férfiak ezrei keresik az interneten az ennyire nagy mellű nők képeit. Miért szép az, amivel nem lehet normális életet élni?

2023. jún. 4. 16:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem kell hogy álljon mint a cövek,nekem a lógósabb még jobban is tetszik és ezzel nem vagyok egyedül szerintem.
2023. jún. 4. 18:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

úgy mint a nőknek, a nagy farok.

van akinek vonzó.

Nem minden férfi szereti a nagy csöcst, én pl olyat szeretem, ami feszes, nem lóg.

2023. jún. 4. 18:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem lehet igazán alapos választ adni a kérdésre, mert arra sincs megnyugtató válasz, hogy egyáltalán miért alakultak ki a női mellek. Maradhattunk volna mi is úgy, mint legközelebbi majom rokonaink, hogy a nősténynek alapvetően ugyanakkora mellei vannak, mint a hímnek, és kizárólag szoptatás idején növekednek meg (ha teljesen praktikum alapon menne a dolog, ez lenne a helyzet, hisz nulla mellekkel még egy B kosárhoz képest is sokkal kevesebb a macera).

Onnantól, hogy a fajunk története során valamikor kifejlődtek a női mellek, már elég egyértelmű a dolog: mivel az emberi faj esetén elég csekély a nemi dimorfizmus (azaz külsőre a férfi és a nő közt nincs nagy különbség), ezért a meglévő különbségek jelentősége eléggé fel van értékelődve a szexuális vonzalomban. A nagy mellek igen egyértelműen küldik a jeleket a férfi tudatalatti számára, hogy vannak bőven női hormonok, valamint pluszban azt is jelzik, hogy az illető nő bőségben, jólétben él, hisz a szervezete bőven tudott a melleire is zsírt halmozni (ez ilyen ősi dolog, amikor még nem volt kiszámíthatóan élelem).

Egyébként a férfiízlést tekintve nem annyira drasztikusan egyeduralkodó a nagy mell. Kérdezz idősebb férfiakat, sokuk a fele királyságát odaadná, ha újra feszes, formás kis ciciket simogathatna az ujjai között.

2023. jún. 4. 19:00
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
Van egy csaj ismerősöm, kis vékony lány és hatalmas mellei voltak. Állandóan fájt a háta is, kb 2 éve volt műtéten.
2023. jún. 4. 19:23
 15/25 anonim ***** válasza:
28%
A kérdező vajon most egy kismellű nő komplexusokkal vagy incel, akinek senki nem jut? Melyik a rosszabb? Második olyan téren, hogy sokat rinyál, első pedig képes akár a törvényhozáson is átverni a saját nézőpontját.
2023. jún. 4. 19:24
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

#10 Azért nagyon nem mindegy, hogy milyen hátkörmérethez....

Mert pl. egy 70A-B mell az kb akkora, mint egy pörsenés...teljesen lapos.

Egy 70E meg testalkatához képest nagy, de nem olyan óriási azért.

Mert az pont akkora, mint a 75D, vagy a 80C...

Ezért egy f*szság az, amikor csak kosárméretekkel dobálóznak.

Mert egy 70C mell az sokkal kisebb, mint egy 85C vagy egy 90C, csak testarányokhoz képest azonos méretűek.

2023. jún. 4. 19:26
 17/25 A kérdező kommentje:
Sok nézőpont összejött és pár elgondolkodtató, lehetséges magyarázat is. Örülök neki és köszönöm mindenkinek. :)
2023. jún. 4. 20:10
 18/25 hollófernyiges ***** válasza:

Ez az amit az etológia szupernormális ingernek hív.

[link]

2023. jún. 4. 20:42
 19/25 anonim ***** válasza:

16, ezt mind tudom, a legviccesebb az, amikor valaki azzal menőzik, hogy 100-as a melle...

Nekem ingadozott rendesen a súlyom, a legnagyobb 90E-vel voltam, most 75D v E. Soha egy percig nem állt sehogy.

2023. jún. 4. 20:48
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

90Z az igazi, azalatt mindenkié kicsi.

Üdvözlettel: Hagrid apja.

2023. jún. 4. 20:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!