Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, amikor 30as-40es, akár 50es pöttyhedt papik próbálkoznak itt a gyakorin, fiatal csinos lány reményében? :D
Szerintem az, nagyon jót röhögök is rajtuk.😂
Mit gondolnak, hogy majd az egyetemista lányok rájuk repülnek, ahelyett hogy korukbeliekkel ismerkednének?
Miért nem a saját korosztályukban próbálkoznak?
Sem lakásom, sem vagyonom, sem "jól fizető" állásom. Mégis jelenleg is van 22-éves csajom. Nem egyetemista, hanem kozmetikus. Miért?
Mert kiábrándult a kis pöcsökből akik csak maszatolni tudtak. Mire élvezni kezdte volna a szexet, már végeztek. Nem kellek csak szexre, de nekem/neki éppen elég.
Az, hogy neked ez hihetetlen, csupán az egód tehet, semmi más.
Keress egy puhapöcsűt, és legyél ürítő edény.
46F
40 na megjött a magát nőnek kiadó férfi is...
🤣🤣🤣Idióta. Esetleg Facebook elérhetőséget adjak? Nem vagy normális.
Keress magadnak életet.
44
Igazad lehet.
Elején 33, a végére 31-re fiatalodott. Ettől függetlenül jól írja.
"Keress egy puhapöcsűt, és legyél ürítő edény."
Mondja ezt az akinek a nője ürítő edény, és jelenleg egy zsebkendőként funckcionál...
Szerintem apakomplexusa van.
Kezd már fájni a fejed?
XanaX?😁
Vagy inkább Frontin?🤣
Persze, komolyan olyan gáz vagy, hogy ilyeneket kell be hazudnod, hogy a vita közben így tudjad igazolni a te álláspontod?...elképesztő gáz és nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!