Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz, amikor 30as-40es, akár 50es pöttyhedt papik próbálkoznak itt a gyakorin, fiatal csinos lány reményében? :D

Figyelt kérdés

Szerintem az, nagyon jót röhögök is rajtuk.😂

Mit gondolnak, hogy majd az egyetemista lányok rájuk repülnek, ahelyett hogy korukbeliekkel ismerkednének?

Miért nem a saját korosztályukban próbálkoznak?

2023. máj. 31. 18:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/128 A kérdező kommentje:

Ahelyett, hogy jelentgetnél, talán nézzél körbe az oldalon te vadállat :D Tele van ilyen kérdésekkel, hogy "37 éves férfival beszélgetnek fiatal lány?" "48 éves férfival valaki ismerkedne?"

Szerintem gáz.

2023. máj. 31. 19:11
 12/128 anonim ***** válasza:
14%

8-as,nem vagyok 10/10,inkább 10/7...

Miért nem ismerkedem a saját korosztályomból?Mert pl gyerekfóbiám van,egy negyven feletti nőnek vagy van gyereke,vagy nincs de akar-nálam mindkettő kizáró ok,tessék,lehet fikázni...Egy 45-50 éves nő nagyon ritkán vonzó,túlsúly,lógó mellek,visszeres lábak,nagy segg,tág p..a,dugja őket az aki erre gerjed.

Nem vagyok kapcsolat függő,tök jól elvagyok egyedül-eszem ágában sincs eröltettni egy kapcsolatot csak azért mert úgy illik hogy legyen mellettem valaki-meg fogom találni azt a nőt aki fiatalabb nálam és kölcsönösen vonzódunk egymáshoz-vagy nem,és egyedül maradok,nagy ügy...

2023. máj. 31. 19:12
 13/128 anonim ***** válasza:
29%

Elárulok neked egy titkot.

Ha egy "petyhedt" 40-es, jól megcsinál, akkor egészen másként fogsz gondolkodni a témával kapcsolatban. Viszont neked valószínű elég egy erektált 20+ fiúcska, akinek fogalma sincs a szexualitásról, a női igényekről. Ilyen nők sírnak-rínak, hogy "miért nincs orgazmusom".

Hát ezért.

2023. máj. 31. 19:12
 14/128 A kérdező kommentje:
A #10 kommentelőnek meg igaza van!
2023. máj. 31. 19:13
 15/128 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem pedig te féltékeny vagy.

Méghozzá arra, hogy veled nem állnak szóba a 20-onéves lányok de a 30-asokkal már igen....

És így próbálod meg rossz színben feltüntetni őket.

2023. máj. 31. 19:13
 16/128 anonim ***** válasza:
83%

Amilyenek itt az adminok, még el is tudom képzelni, hogy törlik a kérdést, pedig tényleg igazad van, Kérdező.

Nálam is csomó 10-20-30 évvel idősebb pali próbálkozott, amikor maximum(!) 20 voltam, és őszintén szólva rohadt ijesztő volt. Annyira gyereknek éreztem magam fejben, és annyival idősebbnek tűntek ezek a férfiak (igen, a 30-asok is, egy tizenéveshez képest az nagyon “öreg”, pláne a 40-50-esek vagy még idősebbek!), hogy eszembe sem jutott, hogy “úgy” néznének rám, és mivel nagyon tapasztalatlan voltam, fogalmam se volt róla, hogy utasítsam őket vissza. Még féltem a reakciójuktól is, hiszen sokan válnak erőszakossá egy visszautasítás után, nem értenek a szimpla “nemből” (ezt is megtapasztaltam).

Most se vagyok sokkal idősebb, csak 25 leszek, de ÉRDEKES MÓDON már nem próbálkoznak - pedig a külsőm nem változott, de már nem félnék, jóval több az önbizalmam, határozottabb vagyok, nem félek nemet mondani. Nyilván az említett típusú palik pont arra buknak, ha valaki még kis ártatlan, tapasztalatlan, félénk, határozatlan, erre buknak, hogy egy ilyen lány mellett határozottnak és vagánynak érzik magukat, pedig valójában a saját korosztályuk “félresöpörné” őket, ott sikertelenek. Na, EZ a probléma a jelenséggel.

2023. máj. 31. 19:14
 17/128 A kérdező kommentje:
#12 jaj igen, mert a 40es férfiak annyira szexin néznek ki... Ne röhögtessél már, komolyan.... Elárulom, rátok meg nem gerjednek a fiatal lányok, lehet a 40 éves nőknél keresgélni tovább.
2023. máj. 31. 19:16
 18/128 anonim ***** válasza:
88%
#12 Gondolom nem sértődsz meg azon, ha a fiatalabb nők ugyanezeket (illetve nyilván ezek férfi megfelelőit) gondolják rólad.
2023. máj. 31. 19:17
 19/128 anonim ***** válasza:
22%

Most már elég egyértelmű, hogy a kérdező, csak provokálja a népet.

Gratulálok pár embernél sikerült is elérned.

2023. máj. 31. 19:18
 20/128 anonim ***** válasza:
31%
Az elmúlt években a GYAKORIKERDESEK.HU az incelek és a "30-as aki egyedül van az selejt és öreg" véleményű felhasználók oldala lett.
2023. máj. 31. 19:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!