Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jelen pillatban hol érdemes...

Jelen pillatban hol érdemes próbálkozni ismerkedni fiatal férfiként?

Figyelt kérdés

Rövidre fogom; érettségim van, jelenleg szakmát tanulok, amit jövőre fejezek majd be. Barátokat keresnék elsősorban, de természetesen ezeknél komolyabb dolgokat sem vetem meg (párkapcsolat). Sajnos, egyelőre korombeliekhez képest viszonylag kevés tapasztalattal rendelkezem. Nem nevezném magamat túl extrovertáltnak, ettől független igyekszem nyitott lenni.

20/F

2021. jún. 2. 21:18
 1/8 anonim válasza:
Hobbik, akár random összejövetelek a legegyszerűbbek, de mivel nehezen ismerkedsz, az nehezebb dió. Keress az érdeklődési köreidnek megfelelő programokat, találkozókat, ma már tele van az fb különböző csoportokkal, ahol akár ismeretlenek összejönnek.
2021. jún. 2. 21:40
 2/8 anonim válasza:

Az a helyzet, hogyha vonzó vagy a nők számára (jóképű vagy, sok a pénzed stb.) akkor bárhol próbálkozhatsz, a nők maguk fognak nálad kezdeményezni.

Ha viszont nem vagy se jóképű, se pénzes, ne számíts nagy eredményre, legtöbb esetben kosarat fogsz kapni.

2021. jún. 2. 21:42
 3/8 anonim válasza:
Merre laksz, melyik megyébe? Privátba is írhatod.
2021. jún. 2. 21:54
 4/8 anonim válasza:
Egyetemen
2021. jún. 3. 05:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezt már a kérdésemben is leírtam,hogy nem jártam/járok egyetemre .

Igen, ezzel sajnos én is tisztában vagyok.

Tudok a facebookos lehetőségről, de jó tapasztalataim nincsenek egyelőre.

2021. jún. 3. 17:57
 6/8 anonim válasza:
Ember! 18 éves korodig illett volna összeszedned egy komoly kapcsolatot és most abban kellene lenned 2 éve!
2021. jún. 5. 23:41
 7/8 anonim válasza:
Hogy "illik", és hogy van-e rá esélye vagy lehetősége, az két külön téma.
2021. jún. 5. 23:50
 8/8 anonim válasza:

"Illik".... miért is?

Ilyenek válaszaira ne is reagálj kérdező:)

2021. jún. 6. 00:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!