Harmincegy éves vagyok, még sosem volt párkapcsolatom. Már elkezdtem őszülni, gondolom lassan kezdődik a kopaszodás, majd kihullnak a fogaim is. Nem tudom mennyi időm lehet még barátnőt találni, szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
Esetleg innen valaki?
Budapesten élek, szeretek olvasni, főzni, sorozatot nézni. Barátnővel szeretnék sétálni, kirándulni, állatkertbe vagy pl színházba/moziba/múzeumba/koncertekre/stb járni.
ma 11:58
1/8 anonim válasza:
Az esély sosem nulla, de ahogy idősödsz egyre kevesebb. Szóval kezdd el mielőbb, mert később csak nehezebb lesz.
ma 12:19
2/8 anonim válasza:
1: Nem mindenki hajlamos az őszülésre.
2: Nem mindenki szokott megkopaszodni.
3: Kihullanak a fogaid??? No komment.
ma 12:52
3/8 anonim válasza:
De édes troll vagy!
ma 12:56
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, idősebb férfi kollégám kopaszodik meg a fogai is mennek tönkre, hiába mosta mindig is. Mondjuk idősebb nálam 15 évvel, szóval még talán van időm, de kitudja. Ahogy egyszer csak hirtelen észrevettem, hogy van ősz hajszálam, ugyanígy egyszer arra kelhetek, hogy hullik a hajam és a fogam.
ma 13:04
5/8 anonim válasza:
Akkor valami vitaminhianyod lesz mert én 40 folott vagyok és nem hullik se fogam se a hajam
ma 14:02
6/8 anonim válasza:
De mi lesz ha mentek a kiszemelteddel az állatkertben, és közben folyamatosan hullanak a fogaid, és elpotyogtatod őket. Azért lássuk be, ez elég ijesztő!
ma 14:44
7/8 anonim válasza:
Azt hittem már el is temeted magadat a kérdésben.
ma 15:05
8/8 anonim válasza:
Ne aggódj a romló külső miatt. Sok vén trottynak van csinos nője, csak pénz kell hozzá.
ma 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!