Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vilmos walesi herceg miért...

Vilmos walesi herceg miért nem megy el hajbeültetésre, mikor már ilyen fiatalon is megkopaszodott, és pénze a brit trón örököseként lenne rá?

Figyelt kérdés

Szegény nagyon durván kopaszodik :(

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ma 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenkit zavar.
ma 12:37
 2/5 anonim válasza:
Valószínűleg mert nem érdekli, békében él saját magával, olyannak fogadja el magát amilyen. És ez így is van rendjén.
ma 12:57
 3/5 A kérdező kommentje:
De szerintem aki egy nagyon a Brit állam uralkodója lesz annak igényesen kell kinéznie, és a kopaszság nem áll jól neki, főleg-ahogy az első képen is látszik amit linkeltem-hogy 10 évvel idősebbnek néz ki így. Ha van pénze rendbe tenni a kinézetét, tegye is meg!
ma 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Vili vagyok! Tudod a hercig herceg. Katika így szeret, nagyon szexinek tartja. Az uralkodó székben ült már kövér és púpos is. De most hogy így rám parancsoltál, választanom kell a gyönyörű feleségem és az éhes emberek közül?
ma 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pont lexarja, hogy a gyakoris pórnép mit gondol, mert megteheti.
ma 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!