Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, amikor 30as-40es, akár 50es pöttyhedt papik próbálkoznak itt a gyakorin, fiatal csinos lány reményében? :D
Szerintem az, nagyon jót röhögök is rajtuk.😂
Mit gondolnak, hogy majd az egyetemista lányok rájuk repülnek, ahelyett hogy korukbeliekkel ismerkednének?
Miért nem a saját korosztályukban próbálkoznak?
Akkor se normális szerintem hogy 18-20 éves lányokra csorgatja a nyálát... Eleve miért itt ismerkedik a szerencsétlen és miért nincsen nője?
Talán nem csak azért hajt a fiatalokra, mert kevesebb tapasztalatuk van, és ezáltal könnyebb őket befolyásolni? (Meg mert nyilván csinosak és megakarják dugni őket)
Próbálkozzon a saját korosztályában
Azért ne tegyünk már úgy mintha ezekben a korokban gigachadek lennének a legtöbben
Persze, megjöttek az önjelölt adoniszok, akik 10/10ek, de azért valamilyen okból kifolyólag a kutyának sem kellenek :D
És miért nem ismerkedsz a saját korosztályodban uram?
Ne aggódj, 20 évvel fiatalabb nő elküldene a retekbe :D
a kérdésre: amit a "kérdésedben" írsz, azt valamivel alá tudod támasztani (azonkívül, hogy bepötyögted)?
ez sima trollkodás, jelentettem is, de hátha lesz időd még válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!