Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, amikor 30as-40es, akár 50es pöttyhedt papik próbálkoznak itt a gyakorin, fiatal csinos lány reményében? :D
Szerintem az, nagyon jót röhögök is rajtuk.😂
Mit gondolnak, hogy majd az egyetemista lányok rájuk repülnek, ahelyett hogy korukbeliekkel ismerkednének?
Miért nem a saját korosztályukban próbálkoznak?
Elég gyakori itt is. Az is gyakori amikor mások kérdése alatt hirdetik magukat ezek a 40es úriemberek.
#16-al egyet tudok érteni miszerint amire utal, az probléma, csak más megközelítésből, ami a következö:
A fenének sincs ahhoz kedve a mindennapi hülyeségek mellett, hogy a barátnőjével/feleségével dominanciaharcot vívjon/versenyezzen/faxtmérocskéljen, mikor a kapcsolat lényege az egyetműködés lenne.
Ha a két ember együtt tud működni, akkor korazonosságtól vagy különbségtől függetlenül fognak és lesz kapcsolat, ha nem, akkor meg nem lesz.
De tényleg miért lényeg ez Neked? Egy taknyos 15 éves lánygyerek vagy, akire ránézett egy 30 éves...vagy egy 20on éve kölök, akt a nője hagyott ott idősebb pasiért...esetleg Téged hagytak ott fiatal csajért?
Magad se tudod mi a bajod..
Istenem annyu kretén idióta van itt.... #84 Ha 15 éves lány lennék, akkor ja, ne nézegessen valami 30 éves gyászember
Ha 20 éves kölyök lennék, abból mi a rákos retkes büdös életért következne, hogy ott hagytak egy idősebb pasiért? Akadjatok már le róla bazeg, azért ennyire tényleg nem népszerűek a 40es bácsik.
Őszintén, én a kérdezővel értek egyet.
Szerintem is gáz amikor 20as lányokra nyomultok, túl nagy a korkülönbség.
Rám nyomulna 40es faszi, offolnám az biztos.
Miért lenne gáz?
Csak kimondta, amit amúgy többen is itt a kérdés alatt is, aztán betámadta a sok agyhalott 40es minden hülyeséggel.
Aztán persze higgyük el, hogy ezekre a 40es pasikra bukik bárki is, akik itt vergődnek mint az óvodások....
Majd gondolom én is megleszek gyanúsítva, hogy a kérdező vagyok csak más fiókról..
Én is jól szórakoztam az itteni machokon :)
Az meg külön vicc, hogy a 40esek azt szajkózzák milyen jól dugnak.... Fel se áll nekik.
Egy kínai bölcs mondása szerint, "Soha ne vitatkozz olyannal, akinek óvszerben kellett volna maradnia".
A kérdezőnek maximálisan igaza van. Csak a fiatalok jók bármire is, Ők váltják meg a világot, a kimagasló sármukkal, szexuális kultúrájukkal.
Ne feledjük, ez a "fiatal" állapot is elmúlik.
Bár egyes pszichológiai tanulmányok szerint, mindenki annyi idős, amennyinek magát érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!