Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz, amikor 30as-40es, akár 50es pöttyhedt papik próbálkoznak itt a gyakorin, fiatal csinos lány reményében? :D

Figyelt kérdés

Szerintem az, nagyon jót röhögök is rajtuk.😂

Mit gondolnak, hogy majd az egyetemista lányok rájuk repülnek, ahelyett hogy korukbeliekkel ismerkednének?

Miért nem a saját korosztályukban próbálkoznak?

2023. máj. 31. 18:29
 81/128 A kérdező kommentje:

Elég gyakori itt is. Az is gyakori amikor mások kérdése alatt hirdetik magukat ezek a 40es úriemberek.

2023. máj. 31. 22:29
 82/128 anonim ***** válasza:
66%

#16-al egyet tudok érteni miszerint amire utal, az probléma, csak más megközelítésből, ami a következö:

A fenének sincs ahhoz kedve a mindennapi hülyeségek mellett, hogy a barátnőjével/feleségével dominanciaharcot vívjon/versenyezzen/faxtmérocskéljen, mikor a kapcsolat lényege az egyetműködés lenne.

Ha a két ember együtt tud működni, akkor korazonosságtól vagy különbségtől függetlenül fognak és lesz kapcsolat, ha nem, akkor meg nem lesz.

2023. máj. 31. 23:06
 83/128 anonim ***** válasza:
16%
Bolond vagy.
2023. jún. 1. 00:18
 84/128 anonim ***** válasza:
14%

De tényleg miért lényeg ez Neked? Egy taknyos 15 éves lánygyerek vagy, akire ránézett egy 30 éves...vagy egy 20on éve kölök, akt a nője hagyott ott idősebb pasiért...esetleg Téged hagytak ott fiatal csajért?

Magad se tudod mi a bajod..

2023. jún. 1. 00:25
 85/128 A kérdező kommentje:

Istenem annyu kretén idióta van itt.... #84 Ha 15 éves lány lennék, akkor ja, ne nézegessen valami 30 éves gyászember

Ha 20 éves kölyök lennék, abból mi a rákos retkes büdös életért következne, hogy ott hagytak egy idősebb pasiért? Akadjatok már le róla bazeg, azért ennyire tényleg nem népszerűek a 40es bácsik.

2023. jún. 1. 00:32
 86/128 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén, én a kérdezővel értek egyet.

Szerintem is gáz amikor 20as lányokra nyomultok, túl nagy a korkülönbség.

Rám nyomulna 40es faszi, offolnám az biztos.

2023. jún. 1. 00:41
 87/128 anonim ***** válasza:
17%
Gáz Gáz...bizonyos esetekben. De a kérdező méggázabb.
2023. jún. 1. 00:42
 88/128 anonim ***** válasza:
82%

Miért lenne gáz?

Csak kimondta, amit amúgy többen is itt a kérdés alatt is, aztán betámadta a sok agyhalott 40es minden hülyeséggel.

Aztán persze higgyük el, hogy ezekre a 40es pasikra bukik bárki is, akik itt vergődnek mint az óvodások....

Majd gondolom én is megleszek gyanúsítva, hogy a kérdező vagyok csak más fiókról..

2023. jún. 1. 00:51
 89/128 anonim ***** válasza:
82%

Én is jól szórakoztam az itteni machokon :)

Az meg külön vicc, hogy a 40esek azt szajkózzák milyen jól dugnak.... Fel se áll nekik.

2023. jún. 1. 00:54
 90/128 anonim ***** válasza:
100%

Egy kínai bölcs mondása szerint, "Soha ne vitatkozz olyannal, akinek óvszerben kellett volna maradnia".

A kérdezőnek maximálisan igaza van. Csak a fiatalok jók bármire is, Ők váltják meg a világot, a kimagasló sármukkal, szexuális kultúrájukkal.

Ne feledjük, ez a "fiatal" állapot is elmúlik.

Bár egyes pszichológiai tanulmányok szerint, mindenki annyi idős, amennyinek magát érzi.

2023. jún. 1. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!