Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, amikor 30as-40es, akár 50es pöttyhedt papik próbálkoznak itt a gyakorin, fiatal csinos lány reményében? :D
Szerintem az, nagyon jót röhögök is rajtuk.😂
Mit gondolnak, hogy majd az egyetemista lányok rájuk repülnek, ahelyett hogy korukbeliekkel ismerkednének?
Miért nem a saját korosztályukban próbálkoznak?
Miért ne lenne rendbe?
Megjátszani, hogy "jajj, de bejössz" közben meg a lóvéra utazni, ugyan ilyen csodás, és rendben van.
Mindenki azt űzi, amihez ért. 😁
Azt is elárulom, hogy minél tanultabb, annál egyszerűbb.
Ja értem. Hát nem tudom, elég elcseszett értékrendű ember lehet, akinek rendben van az, hogy fiatalabbakat párkapcsolatba, és szexbe manipuláljon. Gratulálok, akkor valószínűleg te ilyen ember vagy, remélem örülsz magadnak.
A fiatal fiúk is manipulálnak,ez ember és nem kor függő.De nagyon egyszerű kérdezò
Ő,ha valami vén ember rád hajt,elzavarod.Amekkora arcod van,nem hiszem,hogy ne menne.
Eleve eddig a kollégáiddal azzal érveltetek, hogy nem vagytok pénzesek, szóval nem azért kelletek a fiatal lányoknak, hanem mert szexistenek vagytok....most meg azzal érvelsz, hogy ezek a lányok a pénzetek miatt van veletek.. Akkor most melyik? Döntsétek már el... Vagy amelett érvelsz, vagy a másik mellett, de akkor ne váltogassál közöttük, csak azért mert így tudod igazolni a mondandód.
Nem hiszem, hogy egy fiatal fiúnak manipulálnia kéne egy lányt, hogy együtt legyenek.
Egy 40es paliról aki 20 évesre hajt, viszont már elhiszem hogy ez az egyetlen esélye, csak szerintem undorító.
Ahogy egy egyetemista csaj ismerősöm írta régebben, mikor kérdőre vontam, hogy miért szórakozik férfiakkal, nőkkel, szexel kapcsolatban, azt válaszolta, hogy "Mit vársz egy 22 éves egyetemistától?"
Akkor kis a hunyó? Megérdemli, akit lehet manipulálni.
#95 " 16 évessel természetesen ne foglalkozzon már egy 30-40+ pasi"
20 évesen is ugyanolyan kínos volt a 36 éves pasi udvarlása. Ahogy most 26 évesen is kínos a 40esek közeledése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!