Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, sok lánynál próbálkoztam már (legalább 3) de eddig visszautasításon kívül mást nem sikerült elérnem?
Tudom magamról hogy nem vagyok egy "szexifiú" de azért nem gondolom hogy ronda vagyok. 193cm vagyok elég sovány, pedig sokat eszem, szemüveges, csak hogy el tudjátok képzelni. Nem vagyok az a nagy bulizós, de el-ep járok ide-oda. Humorérzékem szerintem rendben van. El vagyok keseredve, hogy nem találok senkit sem. Ráadásul szüleim is folyton piszkálnak hogy mikor hozok már végre haza egy lányt, de nem értik meg hogy egy kapcsolat nem csak rajtam múlna.
Bp 17/f
elobb ismerkedj, aztan a komolyabb dolog, és nem árt ha o is szeretné, anélkül ritka a jó kapcsolat,
ismerkedj tobbet, nekem se sikerult az elso 14evesen, aztan csak ismerkedtem, semmi komolyabb, és nekem "udvaroltak" mert kedves, figyelmes voltam és hasonlok, és rajottem h nem jo koran lepni, kivéve ha o is ugy erez elso pillatban mint te-vard meg ot, van mikor o var rád ezt neked kell erezni, de mondjuk 1 honap a min ido az ismerkedesben,
sok sikert
Én mindig azzal vígasztalom magam, hogy 7 milliárdból csak akad egy, akinek én kellek. Szóval fel a fejjel!:) Sok hal van még a tengerben.
17/L
Ezzel sajnos én is így vagyok.Nekem sem sikerült elérnem semmit senkinél.
Ne aggódj egyszer biztosan rád talál az igazi.
16L
Ugyanez vagyok mint te csak lányba.
Egyszer majd eljpn a pillanat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!