Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 17 évesen nem volt barátnőm, mert nem járok sehova es soha nem próbálkoztam még akkor felesleges már elkezdeni csajozni?
Régen sokat bántottak amikor barátkozni akartam és inkább visszahúzodtam.
Sportolason én iskolán kívül ,sosem voltam sehol ami társasághoz kapcsolódik.
Azóta sem baratkoztam...lányokkal meg sosem beszéltem még.
Mikor próbáltam lányokkal lenni,mindig levegőnek néztek es elhajtottak.
Ma már "helyesebb" vagyok,de egy lány sem akar ismerkedni velem... mindig az osztalytarsaimhoz mennek.
Már felesleges lenne elkezdeni próbálkozni? Már úgyis elvesztette mindenki a szüzességet 15 évesen és már évek óta szexelnek én meg nem is csókolóztam...
17/f
Lassan 18
Bocsanat,meggondoltam magamat...
Felesleges volt a kérdés.
Nem fogok tenni érte semmit hogy legyen,mert régen sem sikerült.:(
Nem befolyásol senki,mert nem nézek TV-t és barátaim sincsenek.
Magamnak szeretnék barátnőd.
Bulizni sosem szoktam.
Nem is voltam még.
Én is ugyanígy vagyok ezzel, csak nálam volt egy lány akibe bele is szerettem aztán elutasított.
Ez van, elszállt az agyam, de meg kell hagyjam hogy lány(ok) nélkül szebbek és kiszámíthatóbbak a napjaim. Lehet hülyén hangzik de egyáltalán nem hiányoznak és terveim szerint ezt a szokásomat megtartom. :D Ne feledd, nők nélkül is megszerezhető minden öröm az életben. ;)
18F
Ez egy olyan dolog,aminek nincs titka,de 3 dolog segìthet.
Minimum 18 èves vagy
Van pènzed
Van hàzad
De ez sem életbiztosìtàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!