Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is felesleges ezek után barátnőt keresni?
Nem tudnék beszélni 1 lannyal sem 2 esben mert nincs társaságom,sem barátaim és mindig egyedül vagyok itthon ezért nem tudnék miről beszélni.
Inkább meg sem kellene próbálni mert úgysem tudnék miről beszélni ezért 100% hogy nem jönne ossze mert unalmasnak tartana minden lany.
Ezért már fiatalon meg kellene tapasztalom hogy milyen a TELJES egyedüllét.
Jó az elgondolásom?
Tudom ez az én döntésem ,de nem vagyok biztos benne.
Mert én is nagyon szeretnék barátnőt és interneten már próbálkoztam ,de ott sem jön össze soha. :(
Mindig elakadt a beszélgetés...akinel meg nem ott élőben nem tetszettem neki.
17/f
Nyugi haver :3 egyél sajtot :3..
Szóval :3, harcolj, ne add fel :D, ha a 100. nemet kapod, akkor oda mész a 101-ért is, mert legalább megpróbáltad :D.. Habár 100 lányból 1 tuti sikerül :D
Jaj ne már.. >.<
Még csak 17 vagy, simán találhatsz magadnak barátnőt.
Az biztos, hogy nehezebb lesz..tudom, hogy ez milyen, mert én is ilyen vagyok, de ne add fel ilyen könnyen.:3
L
Öcsi, csak van amiről tudsz beszélni, ne legyél már ennyire mulya. Nem érdekel semmi? Sport? Filmek? Valami amiről olvasol mindig a neten? Játékok? Valami? Nincs kedvenc állatod?
Annyi téma van, nehogy már ennyire önállótlan legyél, hogy egyből azon gondolkozol 17 évesen hogy egyedül maradsz. Szedd össze magad.
Mi lenne, ha nem maradnál egyedül?
Mi lenne ha szereznél barátokat, vagy elmennél csinálni valamit, vagy lenne valami hobbid?
Ha úgy érzed unalmas vagy, keress valamit amit szeretsz csinálni. Akkor egy témád már biztos lesz.
Bár ráérsz még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!