Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is felesleges ezek után barátnőt keresni?
Nem tudnék beszélni 1 lannyal sem 2 esben mert nincs társaságom,sem barátaim és mindig egyedül vagyok itthon ezért nem tudnék miről beszélni.
Inkább meg sem kellene próbálni mert úgysem tudnék miről beszélni ezért 100% hogy nem jönne ossze mert unalmasnak tartana minden lany.
Ezért már fiatalon meg kellene tapasztalom hogy milyen a TELJES egyedüllét.
Jó az elgondolásom?
Tudom ez az én döntésem ,de nem vagyok biztos benne.
Mert én is nagyon szeretnék barátnőt és interneten már próbálkoztam ,de ott sem jön össze soha. :(
Mindig elakadt a beszélgetés...akinel meg nem ott élőben nem tetszettem neki.
17/f
"Jó az elgondolásom?"
Természetesen: Nem!
17 éves vagy "előtted az élet" mégis miért maradnál egyedül?
Valamiről meg csak tudsz beszélni! ;)
Megérteni meg tudlak, mert hasonló helyzetben vagyok szintén ennyi idősen csak lányban. De így Soha ne állj a dolgokhoz! Tutira egy nagyon fain gyerek lehetsz csak nem mered azt mutatni másoknak amilyennek belülről látod magad! Helyette valami szörnyűséggel takaródzol, hogy "unalmasnak tarta minden lány" miért általánosítod őket? Fogadjunk, hogy nem minden lány! :) Hogy egyedül vagy otthon attól még tudsz miről beszélni ha másról nem akkor a kiskutyádról (ha van) aztán a többi meg jön magától! Ne add fel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!