Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek barátnőt?
Figyelt kérdés
Eddigi életem során csak ludarcok értek ilyen téren szeretném ha szeretnének mit csináljak hogy.változást érjek el.2016. jún. 25. 21:44
2/7 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés hogy hol ismerekdjek
2016. jún. 25. 21:52
3/7 anonim válasza:
Hogy szerezzek barátnőt kérdés olyan, mintha megkéne mondanunk melyik boltba kell bemenned és mit kell mondanod az eladónak, hogy betudd szerezni azt a bizonyos barátnőt. Járj el bulizni, ott ismerkedj. Ne erőltesd a dolgot, majd jön.
4/7 anonim válasza:
Akár itt gyakorin, ráírsz egy lányra és beszélgetsz vele, ha nincs barátja és közel lakik hozzád, akkor még talán lehet is belőle valami..
5/7 anonim válasza:
Amíg "szerezni" akarsz, addig semeddig. A Nő nem egy trófea, amit meg kell szerezni.
20/f
6/7 anonim válasza:
Kapcsold ki géped, hívd fel valamelyik haverod hogy a hétvégén csináljatok valami bulit, vagy elmentek moziba, pizzázni, vagy mit tudom én mit csináljatok. Mondjad neki hívja el a barátait ő is, hívjon lányokat, hívjál te is lányokat, és amelyil véletlenül tetszik kezdjél beszélgetni vele, csajozz. A végén majdcsak sikerül valamit kihozni.
7/7 anonim válasza:
Ha tetszik egy csaj odamész hozzá és elhívod randira. Max annyit mond, hogy nem. Sebaj majd a következőnél sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!