Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WRECKtheLEMON kérdése:
Hogyan szerezzek barátnőt? 15/F
Figyelt kérdés
Sziasztok, még sosem volt barátnőm, max csak barátkoztam a lányokkal és nem tudom hogy hogyan hívjam el a kiszemeltem egy randira vagy hogy eggyáltalán hogyan találjak valakit akivelbel tudnék képzelni egy rendes, érett párkapcsolatot ( csakmert az osztálytársaim közül az összes lány kb a hülye p*csa szinten áll azaz csak arra meg h menőzzön a pasijával + fűvel fával megcsalja ). Már régóta szeretnék szerezni eggyet, csak mostmár van időm is rá. Tudnátok tanácsot adni ebben a témában? (Ja és ha fontos csak meg említem hogy kb 1éve költöztem nyíregyházáról budára)2016. márc. 29. 14:29
1/8 anonim válasza:
Első lépés: kiszemeled. Második lépés: közlöd vele, hogy a mától a tiéd. Ennyi. :DDD
Egyébként menni fog majd magától. 15 évesen még ne görcsölj ezeken. Nekem pl 17 évesen volt az első kapcsolatom.
2/8 anonim válasza:
Legyél cuki tumblrboy:D (tenyleg*-*)
Csinálj tumblit ès lépj be a tumblr magyarország csoportba,otz betudsz csajozni
3/8 A kérdező kommentje:
Okés regisztráltam tumblr-re, és most mit tegyek?
2016. márc. 29. 15:20
5/8 Zedricht válasza:
Jojo,csajozz tumblr-en.
Nekem is van de most csak azert hogy baratnozz..:D
Valoszinuleg talalsz egy depresszios lanyt, akinek valoszinuleg semmi problemaja sincs, csak o azthiszi.
Egyebkent nem lenne konnyebb elmenni valahova es ugy ismerkedni?
6/8 A kérdező kommentje:
Nade hova, hogyan?
2016. márc. 29. 19:59
7/8 Zedricht válasza:
15évesen már elmehetsz kissebb bulikba szerintem:)
8/8 A kérdező kommentje:
Szüleimmel hogyan beszéljem meg hogy buliba megyek, hogy találjak bulit?
2016. ápr. 3. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!