Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok és szeretnék egy barátnőt, hogyan szerezzek?
Figyelt kérdés
14/f
sose volt még barátnöm de mindig is szerettem volna hogy legyen.
sose volt még olyan lány aki belsőre is megfogott volna...
tudnátok segiteni hogy hol tudnék ismerkedni kedves és nem pláza cica lányokkal ?
2016. jan. 12. 22:07
1/9 anonim válasza:
Nekem sics majd lessz nyugi 16/f
2/9 anonim válasza:
Én mindig a következőt tanácsolom: barátok/testvér (tágabb) ismeretségi köre. Valamilyen szinten ismeritek egymást, rosszabb esetben is a nevét legalább tudod, ez fordítva is igaz. Írj rá Facebook-on, vagy ha megvan a száma, hívd fel. Sokkal egyszerűbb, mint egy vadidegennel ismerkedni, és kisebb az esélye, hogy egy plázacicát fogsz ki.
3/9 anonim válasza:
Egyet tarts be ! Házi nyulra nem lovunk szabaj. Hidd el barki barmit momd ez eleg fontos. Gondolom keg kb 8. Os vagy. Ha majd gimibe mesz akkor probalkozz. Meg nem kell hidd el. De ha megis akarsz akkor csak add magadat es aki megtetszik neked akkor kozeledj fele... ez nem olyan mint a filmekben hidd el...
4/9 anonim válasza:
Majd találsz valakit de ha erőlteted attól még nem lesz olyan barátnőd aki tetszik neked neki is tetszel.
5/9 Párnahuzat válasza:
Én úgy vagyok ezzel, hogyha valakinek nagyon tetszek akkor megvárom amíg kezdeményez. Én rájöttem arra, hogy semmi értelme szenvedni a semmiért.
6/9 anonim válasza:
Googlebe beírod: Free barátnő download
Letöltöd futtatod...
Kipipálod hogy magyar és hogy nem plázacica majd
Rákattintasz a nyomtatásra
7/9 TheCruve válasza:
Hát ha gyakorin keresed a válszt akkor baj van!
Nem lehet csak úgy szerezni :D
Nem állat az hogy csak lemész a kis-állat kereskedésbe és veszel egyet otthonra...
Ismerkedj.Úgy is jönni fog minden magától...
9/9 A kérdező kommentje:
budapesti :D
2016. jan. 16. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!