Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok, barátnőt szeretnék. De azt mondják hogy érzelmileg még nem vagyok rá felkészülve. Miért?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 02:47
1/9 anonim válasza:
Először is,még ott van neked a suli,h tanulj. Másodszor ez nem ilyen egyszerű,te ehhez még annyira nem értesz,ez inkább feljebbi korosztálynak való. De ma már látom,h a 21.században az a divat,h mihamarabb legyen a másiknak párja... -.-
2/9 anonim válasza:
Ez majd jon, nem kell hajtani az elejen, meg raersz, es hidd el csak ugy az oledbe fog pottyani
3/9 anonim válasza:
Azért mondják, mert még a lányok és fiúk is éretlenek ebben a korban. Nem hajt a tatár, majd amikor a lányok nőiesebbé, a fiúk férfiasabbá válnak, akkor már kész lehet egy kapcsolatra. Majd jönni fog ez magától, várj vele.
4/9 anonim válasza:
Jól mondják . Mer gyerek vagy még.
5/9 anonim válasza:
A gyerek szerelem szép dolog, de úgyis megbánod. Törődj inkább a jövőddel, én is utáltam ezt hallani, de igaz. Lány vagyok és veled egyidős koromban volt barátom, jó volt szép volt, de csak elvette az eszem aztán küzdhettem hogy színvonalas iskolába járhassak. Nem baj, ha van barátnőd, de tényleg figyelj mellette a tanulásra illetve ne bánts meg a lányt mert a veled egyidős, de már érettebb lányoknak sokat jelent ez. Ja és csóknál ne legyen több! Szegény lány életét elronthatod ha lefekszel vele még ha bele is egyezik. Gyerek vagy még, élvezed :)
6/9 anonim válasza:
ez egy jó dolog de ha többen közbe lépnek akkor az élet kedved el viszi tudom milyen ez ha ezen jár az eszed akkor lehet hogy érett vagy ehhez de szólok a mai lányok éretlenek könnyen meg csalnak és csak a kinézetett figyelik sajnos a belsőt nem és meg se nézik hogy kinek milyen a belsője
7/9 Hargitai János válasza:
A mai gyerekek sokkal érettebbek mint 20-30 évvel ez előtt.
Ha barátnő kell neki nosza rajta szerezzen ha tud. Gondolom a barátnő is 13 éves lesz vagy annyi se, Tehát kb egy formán fejlettek érzelmileg, Túl nagy kárt nem tehetnek egymásban. Bizonyára nem egy 25 éves nővel fog összeállni aki azt csinál vele amit akar.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: Lehet hogy azért mondják mert nekik csak 27 évesen lett barátnőjük, és irigyek.
8/9 anonim válasza:
Hargitai János!
Az írásod alapján te is egy gyerek lehetsz legalább is az észjárásod az biztos.
9/9 anonim válasza:
Már bocsánat, de mi az, hogy a lányok csak a külsőt nézik! Igenis vannak olyan lányok (nem is kevés) akik nem a külső miatt szeretnek meg egy fiút.
Amúgy pedig, a lányok 35%-a érett egy kapcsolatra a te korosztályodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!