Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Taylor Swiftet milliók imádják, és közben ilyeneket énekel, hogy "I can make the bad guys good for a weekend" meg a több hülyesége, akkor miért csodálkozunk, hogy ennyi érzelmileg sivár és idióta csaj van?
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 19:10
2/7 anonim válasza:
Azért nem mindenki szereti Taylor Swiftet -.-
Más oka is lehet, a legtöbb nem a zenék miatt van....
3/7 anonim válasza:
Főleg, hogy azok akik hallgatják és idióták is mellé szerintem 70%ban minimum nem tudják miről énekel. Nem nézik a szöveget, nem értik, nem érdekli őket. Szóval nem taylorra meg a többire kéne fogni az egészet itt magyarországon meg végképp nem:D Amúgy nem védeni akarom mert sokkal jobb zenék vannak amiket lehetne hallgatni, de logikátlan az összefüggésed.
4/7 anonim válasza:
Jogos!
Hozzátenném, hogy mennyien olvassák/nézik "A szürke 50 árnyalatát" is.
De amúgy fiúk között is sok az érzelmileg sivár és idióta, mondom ezt fiúként.
6/7 anonim válasza:
be mindig a negatívumokat emeljétek már ki! Taylor Swift igazán jó dalokat ír. Semmi közöd nincs ahhoz hogy mikről énekel.Ha nem tetszik akkor ne hallgasd és akkor nem leszel érzelmileg sivár és idióta.Megjegyzem én nagy rajongója vagyok és nem vagyok se idióta és még érzelmeim is vannak! nézz utána egyébként hogy milyen csodálatos ember és hogy hány beteg/szegény gyermeknek segített már. Taylor Swift a legtöbbet adományozó sztár és emellett egyáltalán nem beképzelt, sőt nem olyan aki kiáll a színpadra élőbe és az egész hamis.Annyit megérdemelne hogy cserébe nem kritizáljátok folyton. Örüljetek a sikereinek ne irigykedjetek.
7/7 anonim válasza:
ja és egyébként tényleg gyönyörű hangja van: https://www.youtube.com/watch?v=OGDkg3QiJmk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!