Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el egy fiúnál hogy szenvedjen érzelmileg? 17/L
Igazán frappáns szöveget írtál ,tetszik a megfogalmazás.
Őszintén megvallva szerintem ilyen fiú nem tud szenvedni érzelmileg ,hisz ha lenne egy kis érzelem benne/empátia ,akkor nem csinálna ilyeneket.
Én azt tanácsolnám ,hogy húzd a mézesmadzagot előtte ,mintha akarnál tőle valamit ,de aztán mégse. Ha tényleg csak át ejt ,akkor szerintem belefér az ,hogy te is átejted és csak játszol vele.
Vá-vá-vá-várj (irl is dadogok, amikor azt mondom, hogy "várj")
Szóval akkor ti jártok ezzel a csávóval vagy nem?
Ha igen, szakíts vele, kerüld el, nézz át rajta, és keress valaki mást, akire féltékenykedhet.
Ha meg nem: akkor mi a f7szért mész vele csókolózni meg pettingelni egy folyópartra? lmao
Köszönöm véleményeteket! :) Többen is azt javaslták, hogy húzzam a mézesmadzagot. Megpróbálkozom vele de ugyebár a fiúk eléggé túltöltődöttek ebben a korban és nem hiszem, hogy meg tudnám fogni.
Kedves 3. válaszadó! Nem, nem járunk és félreolvashattad a kis szövegemet, ugyanis nem volt semmi olyan köztünk a folyóparton. Az, hogy csókolóztunk, úgygondolom ebben a világban minden párkapcsolat előtti időszak alapja. Amint kiderült, itt nem lesz szó semmiféle párkapcsolatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!