Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, amikor 30as-40es, akár 50es pöttyhedt papik próbálkoznak itt a gyakorin, fiatal csinos lány reményében? :D
Szerintem az, nagyon jót röhögök is rajtuk.😂
Mit gondolnak, hogy majd az egyetemista lányok rájuk repülnek, ahelyett hogy korukbeliekkel ismerkednének?
Miért nem a saját korosztályukban próbálkoznak?
Milyen álomvilágban élsz? Persze, minden szép csinos lány vallja magát szerencsésnek, hogy egy pöttyhedt 40es megdugja, az eszem megáll.... A legtöbb ilyen bottal se nyúlna hozzátok, ne aggódj
Te is okos vagy :D
Jajj igen, biztos te tudod hányan vesznek észre...
Te is el vagy tájolva ha azt hiszed majd 20 éves lányok rátok vetik magukat
Szerintem vegyél be egy andaxint, vagy xanaxot, igyál rá egy vodkát, mert strókot fogsz kapni fatalon. Egy félig lebénult 20-as pedig még a fiatalnak sem kell. Még piszkafával sem. 🤣🤣🤣
Szerintem az egyetlen gáz az, ha egy féltékeny, megkeseredett negyvenes nő mások felett ítélkezik és itt osztja az észt és játssza az erkölcsöset.
Mi köze bárkinek is ahhoz, hogy kinek ki tetszik,ki kit akar megfűzni?
Ha ezek a pasik fiatal nőket akarnak, hát fiatal nőket akarnak. Ez van, szivi.
#24 nagyon vicces voltál, ezzel a humorérzékkel biztos kelendő vagy
#25 találgass még, mert nem nyert a tipped te lángész, nem 40es nő vagyok
És ettől függetlenül, szerintem gáz ha egy 40es felnőtt férfi fiatal egyetemistákra hajt, szánalmas.
De szerencsére mint mondtam, nem ti vagytok a 20as éveiben járó lányok kedvencei
Elárulom, nem csupán az egyetemistákat foglalkoztatja a téma.
Az, hogy Te a fél lábú kutyának sem kellesz, kidobott a pasid, nem jelenti azt, hogy nincs ilyen érdeklődésük a fiataloknak.
A 20+ fiúcskák miért loholnak a 40+ nők után. Mer minőséget szeretnének, és tapasztalatot. Azért, hogy ilyen önelégült csitrinek mint Te, mag tudjanak felelni.
Jólvan, tényleg oda lyukadunk ki hogy minden lány az isteni 40es vén palik után lohol :D
A 20as fiúcskák 95%-a sem 40es nőket keres te nagyon okos..
És érdekes, valaki írta hogy ő 40 évesen nem akar 40es nőt, mert tág, ilyen a melle, meg olyan a lába, de ez egy 20as férfinak biztos nagyon vonzó, igazad van.....
Fuj én is hányni tudnék az ilyen vénektől.
Nagy has pettyhüdt bőr foltos karok, szőr a fülben orrukban, sokuknál bőrproblémla inysorvadás fekéjes láb visszerek szemüveg aztán nyomulnak a huszasokra, de ezeket leszámítva is öregek. Kockás ing pantallós nadrág vagy felveszik a húszéveseknek gyártott ruhákat.
Aztán még megvannak sértődve ha nem néz rájuk se az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!