Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők 18-22 év között van hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 18-22 év között van hogy kisfiúsnak látják korukbeli férfiakat?

Figyelt kérdés

Kezembe akadt 20 éves koromból közös fotó akkori barátnőmmel és mai 40 éves szemmel olyan kis kölyök kisfiúnak látszottam: 60 kg voltam 175 cm, vékonyka, ártatlan, gyerekes tekintet, miközben barátnőm mint valami topmodell, teljesen kifejlett nő, dús keblek, csábító tekintet, ő 18 volt.

Vicces a kép mai szemmel kicsit mintha egy közös fotóra összeálltam volna valami celebbel :D

2023. máj. 12. 08:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
"30-40 éves papás kopasz,nem kopasz bácsikkal..." Húúúú bammeg! Akkor mi van a 30-40-es nénikkel? Ők már olyan trottyos mamik... tudjuk, csak a 18-20 évesek az emberek... :D Ti pofával fogjátok végigszántani a betont 30 felett! Mondjuk meg id érdemlitek!
2023. máj. 13. 23:46
 32/34 anonim ***** válasza:

Bocsánat kérdező és mindenki! Had szóljak hozzá annyiban, hogy a 40 éves trottyos férfi, az pont annyira trottyos,mint a trottyos 40 éves nő.

És a "jól tartja magát" 40 éves férfi, az pont olyan fiatalos, mint a "jól tartja magát" 40 éves fiatalos nő.

Semmi különbség nincs bennük.

2023. máj. 14. 10:29
 33/34 anonim ***** válasza:
53%

32. A kor és a hely szellemisége szerint van, ugyanis a férfiak minden rossz hordozói, a szellemi, testi és a mentális igénytelenség megtestesítői. Ellenben bármilyen nő csak áldozat, minden nő gyönyörű, okos, sikeres, intelligens, jól keres, tájékozott. 40 felett is minden nő tökéletes külsővel bír, extrém magas fokú szexuális kultúrával. 4 gyerek mellett is vonzó, csak ő dolgozik, csak ő viszi a háztartást, ő hozza haza a pénzt, a férje megcsalja, holott egy szőröshátú, pörköltszaftos trikós munkanélküli.

40 felett a férfiak már kopaszok, pocakosok, hiányos a fogsoruk és 70-nek néznek ki. Ja igen, és 35 felett már egy férfinak sem áll fel a farka, szexuálisan analfabéták! Ellenben mindenen 50-es nő feszes, jól karbantartott, sportos, rendezett külsővel bír, hatalmas szexuális étvággyal. 50-es nők csak 30-35 évesnek néznek ki természetesen.

Isten hozott a gyk-n, gondoltam hogy elmondom mik itt a szabályok! 👍

2023. máj. 14. 11:00
 34/34 anonim ***** válasza:
Nagyon cuki srác lehettél akkor kérdező. 💗💋👍
2023. máj. 14. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!