Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem meg az első lépést? Nem akarok kisfiúsnak tűnni.20/f
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg végre valahára hogy hogyan hívják azt a lányt aki tetszik Nekem. A baj az, hogy nem tudok már odamenni hozzá mert hétvége van és nem egy településen lakunk. Ha az egyik közösségim portálon írok Neki egy üzenetet az gáz?2009. nov. 20. 12:46
1/8 anonim válasza:
Küldj üzit, vedd fel msn re. Beszélgess vele, fejezd ki, hogy bejön neked.
2/8 anonim válasza:
Lesz még hétköznap, puntosan két és fél nap múlva.
3/8 anonim válasza:
Némi kiegészítéssel akár én írtam volna, még a kor is stimmel. Én nekem mondjuk az a bajom, hogy nem látom eleget, nincs elég alkalom arra a bizonyos első lépésre. Én most azt csináltam barátnőjét bejelöltem iwiwen aztán azt tervezem, majd tőle kitudom miket szeret , merre jár meg ilyesmi, szoval érted, esetleg a barátnő még segíthet is neked akaratlanul (tudod a pletyka, úgyis elmondja neki, hogy róla kérdezett valaki meg ilyesmi, aztán vagy könnyebb lesz vagy nehezebb).
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha írok neki egy üzenetet az nem baj?
2009. nov. 20. 13:26
5/8 anonim válasza:
Dehogy baj, irj már neki, ne légy ennyire félénk istenem.. ezek a mai fiúk... azt várod ő menjen oda hozzád? Kérd el az msn cimét, és ismerd meg.. gyerünk..mire vársz? :)
19/L
6/8 anonim válasza:
Majd ird meg mi lett a történet vége. ;)
7/8 A kérdező kommentje:
rendben megírom!:) Írtam Neki végülis de még nem olvasta el!
2009. nov. 20. 16:11
8/8 anonim válasza:
Ej ej mindig ez van, segítsünk, de hogy mi lett a vége azt sose irja le senki... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!