Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tekintik a lányok kisfiúsnak az inget?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk egy ilyen kockás ing: [link] mennyire tekinthető mag gáznak?
Merthát ugye nem ez a divat, de rajtam meglepően jobban áll mint a póló (mert vékony vagyok).
2015. aug. 11. 20:30
1/12 A kérdező kommentje:
16/F vagyok.
2015. aug. 11. 20:30
2/12 anonim válasza:
én ugyan fiú vagyok, de télen amikor hideg van ingbe járok suliba (a fiúkkal összebeszélünk és van h egy hétig csak ingekbe jövünk xd) a lányoknak meg tetszik amúgy, (bár ez ingtől is függ) De ha azt mondod jól áll rajtad ne szégyeld felvenni. :)
3/12 anonim válasza:
szerintem nem kisfiús, csak akkor esetleg ha nagyon kisfiús az arcod hozzá amúgy nem :)
17L
4/12 anonim válasza:
Nem kisfiús, próbálj egyszínű ingeket is farmerral :)
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem rossz :D de mondjuk egy piros fekete ing [link] vagy farmering nagyon jól tud kinézni ;) 17/L
6/12 anonim válasza:
Én fel szoktam fenni alá pólót arra veszem rá az inget és viszonylag jó, másokon is láttam már így.
7/12 anonim válasza:
Egyaltalan nem kisfius.
A lanyoknak be is jon. Egy sima inggel nem foghatsz melle, a kockas mar neccelsebb. Peldaul en mar nem jonnek ossze kockas ingeket hordo sraccal...
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem kisfiús, nekem kifejezetten tetszik.
30/N
10/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem kisfiús. Meg úgy általában sem.
Sőt, szerintem "öregít" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!