Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 18-22 év között van hogy kisfiúsnak látják korukbeli férfiakat?
Kezembe akadt 20 éves koromból közös fotó akkori barátnőmmel és mai 40 éves szemmel olyan kis kölyök kisfiúnak látszottam: 60 kg voltam 175 cm, vékonyka, ártatlan, gyerekes tekintet, miközben barátnőm mint valami topmodell, teljesen kifejlett nő, dús keblek, csábító tekintet, ő 18 volt.
Vicces a kép mai szemmel kicsit mintha egy közös fotóra összeálltam volna valami celebbel :D
Én 18 éves srác vagyok, és rendszerint még 2 évvel fiatalabbnak is néznek, de azt látom, hogy már a felső tagozatos lányokból is van, aki 25-30-nak néz ki sminkkel és megfelelő öltözködéssel, sok egyetemista fiút meg simán gimisnek néznek. Nem tudom, miért van ez.
Amúgy a 18-22 éves lányok semmivel sem komolyabbak, mint mi srácok, csak az egó az egekben, meg azt hiszik, menők, hogy 10-15 évvel idősebb csóka reszelgeti őket.
Aki a kölyök külsőm alapján ítél, az így járt, de akivel össze tudok ismerkedni, az még nem panaszkodott rám.
# 19
a kérdés nem erről szólt.
mit érdekel engem 30-40 éves papás kopasz,nem kopasz bácsikkal mi van?
# 21
de 20-22 éves lányokat nem reszelgetnek 10-15 évvel idősebb kopasz pocakos öreg bácsikák.
Honnan veszed ezt a hülyeséget?
Vagy te ezt látod komolyan ismerősi körödben?
# 24
igazad van te nem írtad de # 19 írta.
Most akkor hülyeséget írt?
19. Miért a nők hogy néznek ki 40 felett? Ráncok, 10-20kg felesleg, mama test. Egyébként miért kellene az embereknek 40 felett 20 évesnek látszani? 40 felett már gyerek van, család. A férfi ismertetőjele hogy vannak céljai amiért tesz, felelősséget vállal a gondolataiért, tetteiért, van benne teremtő energia meg még pár egyéb marginális érték.
Ehhez képest amikor az a cél hogy legyen gazdag, hogy 150EFt-os cipőket vegyen, buli, szex, utazás hegyek, PS, fb, insta. Hát ez minden csak nem férfi. Egyébként a fiatal generáció szemszögéből nézve elég értelmezhetetlen ez a kérdés, ugyanis ott már sokan csonka és roncs családból jönnek, ahol sem férfi, sem női pozitív mintát nem láttak.
20 éves vagyok és igen, nagyon sok korombeli fiút kisfiúsnak látok, persze vannak kivételek.
De láttam már olyat is, hogy egy jelenleg 26 éves csávó, aki bejönne amúgy, felrakott magáról 18-20 éves kori fotókat és azon nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!