Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők 18-22 év között van hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 18-22 év között van hogy kisfiúsnak látják korukbeli férfiakat?

Figyelt kérdés

Kezembe akadt 20 éves koromból közös fotó akkori barátnőmmel és mai 40 éves szemmel olyan kis kölyök kisfiúnak látszottam: 60 kg voltam 175 cm, vékonyka, ártatlan, gyerekes tekintet, miközben barátnőm mint valami topmodell, teljesen kifejlett nő, dús keblek, csábító tekintet, ő 18 volt.

Vicces a kép mai szemmel kicsit mintha egy közös fotóra összeálltam volna valami celebbel :D

2023. máj. 12. 08:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
6%

Mai szemmel meg egy tök jó alakú pasi lehetsz, az akkori barinőd meg már húsz éve egy tehén.

Amúgy igen, akkori koromba visszagondolva te egy gizda kisfiúcska lehettél, legalábbis a szememben. Viszont én előre gondolkodó vagyok és már akkor is azok tetszettek akik majd húsz év múlva is ugyanolyan jó pasik maradtak mint ahogy én csini nő.

2023. máj. 12. 09:02
 2/34 A kérdező kommentje:

# 1

:O

most meglepődtem basszus mert pont így van ahogy leírtad

tényleg izmos lettem és jó alakú

honnan tudtad?

2023. máj. 12. 09:04
 3/34 anonim ***** válasza:
76%

#1 honnan veszed, hogy a kérdező nem hízott meg? XD És hogy a párja igen? Meg ilyen hülyeséget, hogy előre tudtad, hogy fog kinézni 20 év múlva…

Nekem 18 évesen tetszettek a vékony pasik, nem láttam őket kisfiúsnak, egyidős volt velem az első barátom is. Most 27 évesen már nem tetszenek a vékonyak, csak az izmosak, erős karokkal, nagy mellizommal. Engem egy feszes bicepsz jobban beindít, mint bármi más :D

2023. máj. 12. 09:07
 4/34 anonim ***** válasza:
17%

3# Leírta a kérdező is...

Olvasni tudsz?

Amúgy meg ha figyelmesebben megnéznéd az embereket, típusokat, előre meg lehet mondani kinek lesz sörhasa, ki fog kopaszodni, azt is lehet sejteni, mivelhogy anyai ágon öröklődik többnyire.

És még sorolhatnám. Nem mindenki végzett az orvosin, de azért ezeket a dolgokat lehet tudni előre, méghozzá elég pontosan.

2023. máj. 12. 09:19
 5/34 anonim ***** válasza:
67%
#4 persze, te már egy ovisról megmondod, hogy fog kinézni 80 évesen. Mert ez így működik. Az életvitel, sport, betegségek nem játszanak majd szerepet benne, csak a genetika. Dobd ki azt a jósgömböt.
2023. máj. 12. 09:21
 6/34 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a kisfiússág nem feltétlen a külsőt takarja.

Engem az jobban érdekel milyen a személyisége, de általában sok arra utaló jelet látok, hogy még nem nőtt fel.

21 évesen én már másképp gondolkodom és többen mint a korombeliek.

Nem szoktam kizárni azt akinek kisfiús a külseje, viszont ha pl elkezd tetszeni akkor a viselkedése miatt inkább hagyom.

Én nem vagyok top model meg semmi, csak szimplán így gondolkodom.

Én már az életben előre akarok haladni, komolyban gondolkodom, nem pedig kis dolgokon agyalok.

Én sokszor nem érzem korombelieknél úgy hogy lehet velük tervezni.

Ezért inkább az idősebbek jönnek be inkább.

2023. máj. 12. 09:23
 7/34 A kérdező kommentje:

# 4

de tényleg megdöbbentő amit 1-es írt. Mert nem kopaszodtam meg, ugyanolyan sűrű a hajam mint 20 éves koromban. Sportos izmos vagyok, alig van ráncom.

De ezt honnan tudta előre abból hogy 20 évesen kisfiús külsőm volt?

2023. máj. 12. 09:24
 8/34 anonim ***** válasza:
12%

5# Picit nézz utána a dolgoknak. Igen, egy ovisról is meg lehet mondani akár.

De mondom, semmi baj ha buta vagy, nézz utána. A gyerekek 2 éves korabeli magasságából meg tudják állapítani hogy milyen magas lesz felnőtt korában.

És igen, ez így működik, még akkor is ha te nem veszel róla tudomást.

2023. máj. 12. 09:26
 9/34 A kérdező kommentje:

# 6

mik ezek a nagy és komoly tervek?

2023. máj. 12. 09:29
 10/34 anonim ***** válasza:
0%
18-22 között még a legnagyobb jóindulattal sem lehet férfiakról beszélni. 2023-ban meg egyenesen nevetséges. Itt még gyerekekről beszélhetünk, talán 35 felett jöhet szóba a "férfi" jelző.
2023. máj. 12. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!