Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megbántam a testépítést, mit...

Megbántam a testépítést, mit tehetek? Már sehogy sem nézek ki kisfiúsnak, inkább egy erőteljes állatnak, és ez elborzaszt.

Figyelt kérdés
a környezetem tapsikol, a sok csaj is tapsikol, maga alá vizelget, de én ezt nem bírom... amikor elkezdtem vékony, kisfiús, aranyos fiú voltam, most meg kopasz vagyok, és 87 kiló kigyúrt ember... 2 év alatt ilyenné váltam 70 kg ról... igen, rengeteget edzettem, és nagyon szigorú volt a diétám, de a kérdés: Van visszaút? ugyanis én meleg vagyok.... és sajnos a társadalom miatt váltam ilyenné...
2013. júl. 9. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Írj nekem! :D

18/F

2013. júl. 9. 20:41
 2/13 anonim ***** válasza:

miert is nem lehet egy meleg pasi izmos? o.O

kepet dobsz, hogy megis legyen valami elkepzelesem most hoky nezel ki?

hajad meg hagyd megnoni ;)

2013. júl. 9. 20:42
 3/13 anonim ***** válasza:
képet küldj :D
2013. júl. 9. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
előtte-utána képet
 5/13 A kérdező kommentje:
mert meleg vagyok, igazából lány szerepre vágyom, és pelenka fétishem van. és szarul nézek így ki a pelenkában. amikor vékony voltam 70 kiló, akkor jó volt minden, de ilyenné váltam mert kűzdöttem magam ellen, és azthittem így hetero leszek...
 6/13 A kérdező kommentje:
nem küldök képet senkinek sem. nem erről szól a topik!
2013. júl. 9. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, a kislányos stílushoz ez nem passzol. És mi történik ha nem gyúrsz tovább? Nem alakul vissza az izomzatod?
2013. júl. 9. 20:51
 8/13 A kérdező kommentje:
7 es. na ez az amit nem tudok... jó lenne ha visszamenne. amúgy önbizalmat pl ad bizonyos helyzetekben, de belül tönkretettem magamat ezzel. nincs összhangban a lelki énem és a fizikai énem...
2013. júl. 9. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti visszalakul valamennyire. Gondolj bele, ha valaki ágyban fekvő és nem csinál semmi testmozgást, annak elsorvadnak (azt hiszemn ez a jó szó) az izmai. Akár egy 6 hetes gipsz után is leapadnak az izmok. Ne gyúrj és biztos valamennyire javulni fog a helyzet. Ami lényeg, hogy ne legyél elkeseredve, mert ettől nem vagy rosszabb ember. Igy is társra találhatsz és boldogan, szerelemben élhetsz.
2013. júl. 9. 21:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy? Hisz lehet, hogy nem nézel ki annyival durvábban (a régi külsődhöz képest), mint ahogy érzed. Régen vékony voltál, akkor lehet, hogy most átlagos alkatú, izmos ember vagy és nem drabális.

Szerintem is ha abbahagyod az edzést, és legfeljebb csak kardió mozgást végzel, akkor elflottyadnak az izmaid.

2013. júl. 9. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!