Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megbántam a testépítést, mit...

Megbántam a testépítést, mit tehetek? Már sehogy sem nézek ki kisfiúsnak, inkább egy erőteljes állatnak, és ez elborzaszt.

Figyelt kérdés
a környezetem tapsikol, a sok csaj is tapsikol, maga alá vizelget, de én ezt nem bírom... amikor elkezdtem vékony, kisfiús, aranyos fiú voltam, most meg kopasz vagyok, és 87 kiló kigyúrt ember... 2 év alatt ilyenné váltam 70 kg ról... igen, rengeteget edzettem, és nagyon szigorú volt a diétám, de a kérdés: Van visszaút? ugyanis én meleg vagyok.... és sajnos a társadalom miatt váltam ilyenné...
2013. júl. 9. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

miota van 2 pasi kozti szexben lanyszerep? attol hogy a passziv fel vagy, meg nem vagy no...ha kicsit feminin termeszeted van, akkor sem...

amugy ha nem hasznalod az izmaidat, akkor nagyon lassan el fogmak satnyulni, de nem valoszinu, hogy szep latvany lesz

amugy en irtam hogy dobj kepet, es mellesleg no vagyok...fejed kitakarod, tenyleg csak alkatodra lettem volna kivancsi....

2013. júl. 9. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:

A fenébe...:/

Én is passzív vagyok..:DD

2013. júl. 9. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu kérdés :D
2013. júl. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!