Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy a lányok lesjnálnak/"kisfiúsnak" tartanak, amikor én meg határozottan úgy gondolom, hogy tévesen hiszik?
Hogyan reagáljam le, ha így kezel egy csaj engem?
Már 22 éves vagyok, de még mindig így tekintenek rám!
Talán azért, mert olyannak látnak!
Gondold át alaposan, hogy mi lehet ennek az oka?
Talán az, hogy kisfiús vagy?
Az olyanokat is szeretik a lányok, csak meg kell találni a megfelelő lányt.
"miért néznek és miért kezelnek úgy téged."
Mert pl ideáig egy olyan csaj sem volt az életemben, aki le akart volna velem feküdni, mindegyik vagy szórakozik rajtam, vagy egyszerűen közömbös velem szemben, de valamelyik meg is mondta, hogy nem tudná elképzelni, hogy hozzám simuljon!
Szóval egyszerű gondolkodású vagy. Gondolom ezért, legalábbis ez jött le most, hogy a kérdésem se értetted meg (pedig elég érthetően világítottam rá).
De biztosan a fizikumod is hozzátesz, vézna, alacsony. Amikor konkrétan kisfiúst értenek, az ilyen. Ha pl élettelen és hulla jelenlétű lennél, akkor más kifejezést használnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!