Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény vagyok ő gazdag működhet?
Tudom sok nőre mondják, hogy kihasználja a férfiakat engem viszont nem így neveltek.
Nem sokat keresek sajnos a másodállásomat is elvesztettem de jelenleg is azon vagyok találjak egy jobban fizető állást.
Megismerkedtem egy férfival ő gazdag és azt érzem, ha megtudja én szegénységben nőttem fel majd azt hiszi ki akarom használni.
Nem akarom, hogy ezt érezze és tényleg nem is akarom kihasználni.
Neki van saját háza, nyaralgat és ide-oda jár én ezt nem tudnám megtenni. Szerintetek ha kedveljük egymást működhet? Vagy a nagy anyagi különbség úgyis gondot okozna?
Szerintem nem gazdag, csak jól adja el magát. Ha gazdag lenne, ragadnának rá a nők. De azt mondod, egy éve egyedül van.
"több vállalkozása van"
Láttad is, vagy csak mondta?
51
Egy éve egyedül van vagyis tartós kapcsolata nem volt, de ez nem jelenti azt, hogy nemis volt egy nőhöz sem köze az egy év alatt. De ez sem nagyon érdekelt, hogy mondjuk hány alkalmia volt az egy év alatt.
Igazából jártam is már az üzletében régebben csak akkor nem tudtam az övé.
Lehet nem gazdag bár nem úgy tűnik de, hogy anyagilag jobban áll nálam ez fix.
Viszont nem szeretnék a zsebében turkálni én tényleg szeretném megismerni jobban, randizgatni aztán majd alakul ahogy alakul. Nagyon kedvelem és számomra ez a lényeg.
53
Mert bevoltam tojva azért de találkoztunk azóta már, írtam kicsit "visszább".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!