Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szegény vagyok ő gazdag működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény vagyok ő gazdag működhet?

Figyelt kérdés

Tudom sok nőre mondják, hogy kihasználja a férfiakat engem viszont nem így neveltek.

Nem sokat keresek sajnos a másodállásomat is elvesztettem de jelenleg is azon vagyok találjak egy jobban fizető állást.

Megismerkedtem egy férfival ő gazdag és azt érzem, ha megtudja én szegénységben nőttem fel majd azt hiszi ki akarom használni.

Nem akarom, hogy ezt érezze és tényleg nem is akarom kihasználni.

Neki van saját háza, nyaralgat és ide-oda jár én ezt nem tudnám megtenni. Szerintetek ha kedveljük egymást működhet? Vagy a nagy anyagi különbség úgyis gondot okozna?

2023. ápr. 21. 21:17
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
19%
És hogyhogy egy ilyen gazdag pasi egyedülálló? Nem kérdezted tőle?
2023. ápr. 25. 23:02
 42/54 A kérdező kommentje:

41

A gazdagok között is ugyanúgy vannak szinglik nem? 😄

Egy éve van egyedül eddig nem akart kapcsolatot de most már igen.

2023. ápr. 25. 23:07
 43/54 anonim ***** válasza:
24%
És te ezt elhiszed? 😂
2023. ápr. 26. 00:16
 44/54 A kérdező kommentje:

43

Még alig ismerjük egymást hagyom hagy alakuljanak a dolgok mit hiszek el neki és mit nem az neked olyan mindegy.

2023. ápr. 26. 05:36
 45/54 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megfogtad vele az isten lábát, mert nem is gazdag, csak nem szórja el a pénzét mindenre, így teljesen megfelelne az ízlésednek.
2023. ápr. 26. 08:51
 46/54 A kérdező kommentje:

45

Nem tudom nem kérdezgetem mennyi pénze van de több vállalkozása van, saját háza, drága autóval jár stb...

De nem is érdekel ez igazából, csak hát bevallom kicsit kevésnek éreztem addig magam hozzá míg nem találkoztunk. De kedvelem és meglátjuk lesz e belőle valami.

2023. ápr. 26. 08:59
 47/54 anonim ***** válasza:
50%

"De nem is érdekel ez igazából, csak hát bevallom kicsit kevésnek éreztem addig magam hozzá míg nem találkoztunk."

Akkor ez változott és a randi óta már nem érzed kevésnek magad?

2023. ápr. 26. 10:39
 48/54 A kérdező kommentje:

47

Nem, mert butaság volt azt hinnem, hogy le fog nézni azért mert szegény vagyok.

Nem gondol kevesebbnek ez miatt és ezért én sem magam.

2023. ápr. 26. 12:21
 49/54 anonim ***** válasza:
0%
Kamu kérdés megint. :D
2023. ápr. 26. 13:11
 50/54 A kérdező kommentje:

49

Gondolom neked ezt mindenhova oda kell, hogy írd...

De ha neked ez jólesik tedd.😂

Bár mondjuk mi értelme lenne ezt kamuznom. Vagy magadból indulsz ki? Szomorú, hogy te ilyen vagy.

2023. ápr. 26. 13:32
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!