Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény vagyok ő gazdag működhet?
Tudom sok nőre mondják, hogy kihasználja a férfiakat engem viszont nem így neveltek.
Nem sokat keresek sajnos a másodállásomat is elvesztettem de jelenleg is azon vagyok találjak egy jobban fizető állást.
Megismerkedtem egy férfival ő gazdag és azt érzem, ha megtudja én szegénységben nőttem fel majd azt hiszi ki akarom használni.
Nem akarom, hogy ezt érezze és tényleg nem is akarom kihasználni.
Neki van saját háza, nyaralgat és ide-oda jár én ezt nem tudnám megtenni. Szerintetek ha kedveljük egymást működhet? Vagy a nagy anyagi különbség úgyis gondot okozna?
Anyagi helyzetem nem engedi meg, hogy jelenleg fejlődjek...
Ezért szeretnék egy másik állást mert tanulni szeretnék, fejleszteni magam.
Nem szeretnék semmit kifizettetni vele tényleg ilyen nem vagyok a randit is halogattam mert drágább helyre szeretett volna vinni amit ő fizetett volna én viszont rosszul éreztem volna magam ha egy ilyen helyre hív el...
Közben meg oda vagyok érte, hogy mennyire kedves és nem vàg fel semmire. Remélem tudok egy jobb munkát találni akkor majd nem érzem azt, hogy "kevesebb" vagyok...
22
Igazából nekem elég lenne annyi is, hogy az első randin csak beszélgetünk.
Tényleg nagyon vonzódom hozzà, lehet nem is kéne ennyit gondolkodnom az anyagiakon.😕
Szerintem is túlgondolod picit, egy részét. Ha hosszabb távon gondolkodsz és nem csak azon töprengsz, hogy mi van most, akkor látnád azt is, hogy bár lehet, hogy kezdetben nagy lenne köztetek a különbség, de később meg lehet ez kevesebb. Talán még motiválna is a helyzet, hogy érj el többet, faragd le a különbségeket amennyire tudod, hogyha ez ennyire zavar.
De amúgy simán jó a beszélgetés szerintem, ezt is elmondhatod neki szépen, normálisan.
(amíg nincs pénz iskolára, nem tudom egyetemre gondolsz-e vagy másra... ott meglehetne célozni az államit egyébként, sok minden elérhető a neten vagy könyvekben, adott témáról amelyet tanulnál biztos van jó anyag valamilyen formában (a jót kellene tényleg megtalálni ez esetben, akár megkérdezni szakmabelieket), ahonnét lehetne tanulni addig is, hogyha majd odáig eljutsz könnyebben menjen... nyelveket is lehet tanulni stb.)
Nem egyetemre gondolok még ,nekem csak szakmáim vannak de adott egy lehetőség és esti érettségire fogok járni.
Aztán normálisan tovább tanulni, de ehhez dolgoznom kell egy jobban fizető munkahelyen.
Nagyon jól tudom nem vagyok egy tanult ember de biztos vagyok benne, hogy tovább fogok tanulni.
Nem mások miatt magam miatt.
És ha nem működik ez köztünk mert én szegényebb vagyok hát így jártam nem agyalok inkább ezen.
26
Én 27.
Nem tudhatod mit hoz a holnap. Veszítenivalód nincs. Nagyanyám mindig azt mondta, ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el. Meg azt is mondta, hogy inkább irigyeljenek, kisfiam, mint sajnáljanak!
Örülj neki, hogy ilyen pasival hozott össze az élet és nem egy lepukkant alkesszel, aki felessel indít, úgy megy a pulykatelepre dolgozni, aztán délután meg befekszik a kocsmába és úgy kell érte menned este 10-kor zárásra.
Amellett azt sem tudhatod, hogy mennyi időre tervez veled. Nem kell mindjárt azt képzelni, hogy feleségül akar venni. Lehet, hogy csak szórakozni akar veled, szórakozz hát te is vele.
Nem muszáj wellnessbe menni randizni, lehet lángosozni is együtt szombat délelőtt, aztán sétálni egyet, vagy felmenni lakásra.
Azt mondtad, drága helyre akart vinni. Lehet, hogy ő így csajozik, ezzel szokta lenyűgözni a randira vitt lányokat. Meg az az igazság, hogy sok nő el is várja, ha tudják, vagy megsejtik, hogy gazdag a pasi.
A lényeg, hogy légy hozzá őszinte, amit itt elmondtál nekünk, elmondhatod neki is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!