Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény vagyok ő gazdag működhet?
Tudom sok nőre mondják, hogy kihasználja a férfiakat engem viszont nem így neveltek.
Nem sokat keresek sajnos a másodállásomat is elvesztettem de jelenleg is azon vagyok találjak egy jobban fizető állást.
Megismerkedtem egy férfival ő gazdag és azt érzem, ha megtudja én szegénységben nőttem fel majd azt hiszi ki akarom használni.
Nem akarom, hogy ezt érezze és tényleg nem is akarom kihasználni.
Neki van saját háza, nyaralgat és ide-oda jár én ezt nem tudnám megtenni. Szerintetek ha kedveljük egymást működhet? Vagy a nagy anyagi különbség úgyis gondot okozna?
30
Na ezek miatt féltem vele randizni mert ezzel arra célzol, hogy nekem a pénze kell.
Nem főleg, hogy a megismerkedésünk elején fogalmam sem volt róla, hogy mivel foglalkozik és hogyan él.
32
🤔 Oké...
Viszont az előző kommented nagyon arra utalt, hogy én a pénzre mennèk...
Nem mindenkinek ilyen a felfogása mint neked, nekem rohadtúl nem számít kinek milye van!!! De mindegy is.
35
Randiztunk nagyon kedves volt igazából elmondtam, hogy ne menjünk olyan puccos helyre mert nem vagyok hozzá szokva és nemis állok úgy anyagilag.
Sétáltunk egyet a Tisza parton ittunk egy forró csokit és megbeszéltünk még egy randit.
Mondta ne legyek annyira befeszulve mert a forró csokit is ki akartam fizetni, tudja, hogy állok anyagilag de szerinte ez nem lényeg ha kedveljük egymást.
Ő 30 én 28 leszek.
Társkeresőn ismerkedtünk meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!