Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szegény vagyok ő gazdag működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény vagyok ő gazdag működhet?

Figyelt kérdés

Tudom sok nőre mondják, hogy kihasználja a férfiakat engem viszont nem így neveltek.

Nem sokat keresek sajnos a másodállásomat is elvesztettem de jelenleg is azon vagyok találjak egy jobban fizető állást.

Megismerkedtem egy férfival ő gazdag és azt érzem, ha megtudja én szegénységben nőttem fel majd azt hiszi ki akarom használni.

Nem akarom, hogy ezt érezze és tényleg nem is akarom kihasználni.

Neki van saját háza, nyaralgat és ide-oda jár én ezt nem tudnám megtenni. Szerintetek ha kedveljük egymást működhet? Vagy a nagy anyagi különbség úgyis gondot okozna?

2023. ápr. 21. 21:17
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
85%
#10 vagyok. Nyugi, tudja hogy átlagosan élsz, mert látszik az emberek nagy részén 1-2 találkozó után az életszínvonala.
2023. ápr. 21. 22:58
 12/54 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Biztos van ahol nem működik, van ahol meg igen. Lehet ez ritkább, nem tudom, nem értek hozzá. De úgy vélem, hogy ez is - mint oly sok minden - az embereken múlik elsősorban. Nem minden szegény egyforma és nem minden gazdag egyforma. Gondolom én, mert nem lehetnek egyformák. Úgyhogy én ezt megpróbálnám vele megbeszélni. Az egészet. Aztán majd meglátjátok.

(de én alapvetően optimista vagyok)

2023. ápr. 21. 23:27
 13/54 anonim ***** válasza:
45%

Ne itt kérj tanácsot itt nagyon sok a rosszindulatu ember

Tisztelet a kivetelnek

En ugyanilyenben voltam de a lany családja milliardos volt, eselyem se Volt

2023. ápr. 21. 23:38
 14/54 anonim ***** válasza:

13-as vagyok, burokban élt a lany

Hiába volt lovardajuk, ménesuk, vitorlashajo....

2023. ápr. 21. 23:39
 15/54 A kérdező kommentje:

Én egy boltban dolgozom neki van több saját vállalkozása.

Nagyon nehéz mert kedveljük egymást de én nem tudnék vele menni , egy olyan mértékű nyaralásra ahova ő jár és a családja is biztos megjegyezné, hogy nekem csak a pénze kell.

Az ismerkedésünk elején nem tudtam ő ilyen életet él, most pedig kicsit kellemetlenül érzem magam, hogy ha kellene én semmibe sem tudnék annyit beleadni mint ő...

2023. ápr. 22. 06:19
 16/54 anonim ***** válasza:
36%
Én szarok bele, hogy mit gondolnak korulottem. (Egyebkébt korulottem foleg irigyek) Én sem keresek jól, (netto 5-600 korul) vőlegényem 8x annyit mint én! Nem kell ugyanannyit keresned! De aki itt kardoskodik(foleg f*szik) remélem ők a szülesből is kiveszik a reszuket. Ha mar annyira az egyenlosegrol van szo
2023. ápr. 22. 08:37
 17/54 A kérdező kommentje:

Itt nem nem csak arról van szó, hogy kevesebbet keresek hanem én tényleg sajnos szegény vagyok, nem olyan házban élek mint ő nekem nincsenek márkás ruháim stb...

És kb álmomban keresek 5-600 ezret.

Ő meg nem százezreket keres hanem hagyjuk inkább mennyit.

De sosem vág fel a pénzére viszont látszik az, hogy mennyivel jobban él mint én.

2023. ápr. 22. 09:11
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

17

Férfi! Az a dolga, hogy jobban keressen! Ha epp senki nem kaparja a küszöbödet, kezdj bele! Vezsteni valód nincs, csak nyerhetsz

2023. ápr. 22. 09:29
 19/54 anonim ***** válasza:
85%
Ez a nyaralas tema tiszta rohej, hogy allandoan ezen akadnak fenn emberek. Evente mondjuk ketszer mentek nyaralni, hacsak nem szervez ki egy csomo feladatot hozzaertoknek, a vallalkozo sem er ra sokkal tobbszor. De meg ha igen is, egy normalis kapcsolatban szivesen allja a masiknak ezt a koltseget az ember. Senki nem attol lesz aranyaso, hogy elfogadja, hogy a masik meghivja a nyaralasra. Altalaban az egyutt toltott ido szamit, nem az, hogy utana hany forint marad a szamlamon. Tehat de, valoszinuleg nyaralni el tudsz vele menni, amig nem vele akarod kifizettetni a szamlaidat, uj ruhaidat, kormosodet, uj mobilodat, minden egyeb kiadasodat, addig nem leszel aranyaso.
2023. ápr. 22. 14:08
 20/54 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy az lenne a férfiak dolga, hogy többet keressenek:D

A 19-el egyetértek, ha szeret, normális stb. a helyében simán fizetném a nyaralást helyetted, nagyon szívesen tenném ezt. Úgyhogy nem értem ezt az aggodalmat. Sőt, a fejlődésed is támogatnám, hogyha vannak ilyen céljaid. Iskola, tanfolyamok vagy bármi ilyesmi amire pénz kéne és érdekel, hogy a Te hasznodra legyen és egyrészt kevésbé érezd ezt, másrészt hogy sikeresebb legyél és Te is tudjál jól keresni.

De ha ez így nem is jön össze, nem tudom mennyi idős vagy, de megpróbálnék fejlődni valahogy a lehetőségeidhez mérten a helyedben.

2023. ápr. 22. 17:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!