Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért zavarja az exem és a haverjait ha nem köszönök a haverjainak, kikerülöm őket?
Csak addig voltak amúgyis barátok míg az exemmel jártam, mivel eleve az ő barátai, nem az enyémek, nekem semmi közöm hozzájuk azon kívül hogy csak az miatt lógtam velük, meg ők is csak az ex miatt lógtak velem. Semmi más nem tartott minket össze nem vagyunk barátok, exem előtt se voltunk azok, csak az ő barátai.
A szakítással nem csak az extől vontam magam el így értelemszerűen, hanem a köreiből is, nem is hiányzom nekik.
Miv3l az exemmel semmilyen kapcsolatot nem akarok, még azt sem hogy a haverjai mondják neki hogy láttak engem, találkoztak velem(azt is mondanák neki ha pasival láttak)így próbálok elosonni h észre se vegyenek, vagy nézzenek át rajtam, felejtsenek el, ne rólam dumáljanak, ne legyek téma sem, egy idegen lennék csak.
Erre meg mégiscsak ment a téma hogy én nem köszönök haveroknak, exem kiakadt ezen hogy nem köszönök a köreinek se es nagy ívben nézem őket levegőnek az exemmel együtt.
Miért lesznek ennyitől zaklatottak? Mit számít ez nekik?
Akinek nem inge, nem veszi magára. De te rendesen felöltöztél.
Miért lenne akkora tragédia, ha a bántalmazó exed elfelejt végre? Nem pont te akarsz tőle megszabadulni?
Ez a hisztérikus kirohanás l, hogy téged nem lehet csak úgy elfelejteni, pont arra mutat, hogy igazam van.
Az exed már megfeledkezett rólad. Hiába vonulsz a haverjai előtt le-föl álló nap. Hiába játszod az eszed, hogy te csak titokban randizhatsz, mert jujj lesz. Az igazság az, hogy ez már csak a te fejedben létezik.
Amúgy a 170 centis kisgyerekkel mi lett? Szex után hirtelen kiábrándult?
Nem nem feledkezett meg az exem rolam. Idejár hozzám.
Neked miert fáj ez, hogy az ellenkezőjéről győzködöd magad?
Miért ide kell kivetítened a bajaid màsokat lehordani?
Beteg ember vagy menj oszichologushoz.
Én leléptem. Rendőrök is tudnak róla.
De a legújabb most a haverok. Folyamat jelentenek neki rolam.és azonnal jön is.
A haverjain gondolkodtam el, hogy miért nem néznek engem ezek levegőnek? Vagy be vannak neki csicskulva? Vagy én vagyok most mindenki szemében a gonosz, az aljas nő, mert leléptem?
Mert nekem az egy dolog hogy előle bujkálok, jelentgetem a rendőröknek, de a haverjai elől is kell bújkálnom, az már betesz rendesen, hogy ne infózzanak rólam, mert "bujtogatják."
Vagy olyan hülyék hogy azt sem tudnák ha rólam rosszakat mondanak ne adj isten pasival lennék, akkor az exemben mi zajlik le? Hogy ő ennek pont hogy nem örülni fog, hanem betölt egy fegyvert akàr. Vérszemet kap a legkisebbre is.
Azt hiszik ha neki mocskolnak akkor neki könnyebb lesz elballagni?
Valami ilyesmi válaszokat vártam volna. Mert nem értem.
Ha egy ember hülye még oké. Dehogy a többi is sorban mellé áll? Ez a férfiak közt vmi birkatörvény?
Habár a pasik összetartók. Csak a nők nem, ahogy itt is elnézem.
16-17.kommentemben írtam.
Kb ugy szokott felkeresni ilyen infózasok után, hogy ha nem jól válaszolok, meg is öl ha kell. 200 as vérnyomással indít.
Faék egyszerű: a haverjai azért jelentenek rólad, mert még mindig utálnak, és pontosan tudják, hogy ha ráduszítják az exed, akkor megszabja a szád szélét.
A másik oka, hogy ti vagytok a helyi Maunika-show, és így lesz megint min röhögni pár napig.
Kívülállóknak állati vicces ez az adok-kapok, szakítósdi. De ha egyet böffentenek rólatok a másiknak, farok felvágva rohantok hisztizni. Mint amikor a kutyát uszítják rá viccből a csirkére.
Nem fogatlan parasztokról van szó meg monika sóról, már megint a beteg nő ír, akinek mindenki cigany drogos?
A haverjaival jól elszoktam lenni amikor minden rendben van, nagyon jól elbandázunk, kb könnyesre tudom velük magam röhögni is, exemmel is:), nem egy korábban nyomult is.
Ilyenkor a szakításnál hülyül meg mindenki. A klán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!