Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért zavarja az exem és a haverjait ha nem köszönök a haverjainak, kikerülöm őket?
Csak addig voltak amúgyis barátok míg az exemmel jártam, mivel eleve az ő barátai, nem az enyémek, nekem semmi közöm hozzájuk azon kívül hogy csak az miatt lógtam velük, meg ők is csak az ex miatt lógtak velem. Semmi más nem tartott minket össze nem vagyunk barátok, exem előtt se voltunk azok, csak az ő barátai.
A szakítással nem csak az extől vontam magam el így értelemszerűen, hanem a köreiből is, nem is hiányzom nekik.
Miv3l az exemmel semmilyen kapcsolatot nem akarok, még azt sem hogy a haverjai mondják neki hogy láttak engem, találkoztak velem(azt is mondanák neki ha pasival láttak)így próbálok elosonni h észre se vegyenek, vagy nézzenek át rajtam, felejtsenek el, ne rólam dumáljanak, ne legyek téma sem, egy idegen lennék csak.
Erre meg mégiscsak ment a téma hogy én nem köszönök haveroknak, exem kiakadt ezen hogy nem köszönök a köreinek se es nagy ívben nézem őket levegőnek az exemmel együtt.
Miért lesznek ennyitől zaklatottak? Mit számít ez nekik?
Nem kell vele foglalkozni. Hív nem veszed fel, letiltod a számát, személyesen keres, átnézel rajta és tovább mész. Bántalmazni csak nem fog, ha meg igen akkor feljelented.
Amog köszöngettem vigyorogtam addig rolam infóztak, lehordtak, exem bevédett, ki is békültünk.
Nem akarom h rolam infózzanak, "bújkálok" előlük, amugymeg normál esetben levegőnek is kellene nézzenek!
Normál esetben észre se kéne venniük, normál esetben a kutyát nem érdekli egy haver exnője.
Nekem meg nem normális hogy ezeket meg érdekli hol vagyok mit csinálok, az exemnek infóznak rólam targyalnak, ezzel ramúszítva az exem.
Természetes hogy elszigetelődöm!
Eddig köszöntgettem, irtam mi lett belole! Folyamatos körinfók rólam, az exem a nyakamon, ki is békültünk.
Most már elhatarolodom felejtsenek el nézzenek at rajtam, nem létezem, bújkalok előlük.
Ha pasival fognak majd látni akkor meg 10en vernek meg az exemmel karöltve?
Olvasd akkor vissza légyszives az egészet
Egy sziasztokbol már megy az az exemnek hol voltam kivel merre mentem ha arra mentem miert arra, hogy neztem ki epp r.binek öltöztem e vagy nem, en vagyok a TÉMA, ezt kiszinezik megspékelik egy kis hazugsággal is, másnap már ott veri az exen az ajtom!
Akkor pl próbáltam elbújni. Kikerultem sötét is volt, én meg fekete cuccban így értelemszeruen nem is köszöntem, lapultam el.akartam osonni, hogy NE legyek téma hol voltam hova mentem mit csináltam! Mert amúgy igen tema vagyok.
Csak hát haverja szemfüles volt. Mind ilyen "figyelmes" szemfüles kis "radar" az utcán is. Muszáj engem észrevenni mindenhol. Aztán meg a szájukra is venni.
Ki sem lehetne hagyni.
Most ezért van ebből a baj.
De kérdem én. Mit érdekli őket élek vagy halok e?
Ezt mondjuk a barátom is mondta mar nekem ha m3gváltoztatnám mindenem akkor is kiszúrja még a jarásomról is:D
Ezen akkor röhögtünk is mint aza a szám " a nézését meg a járását, csípőjének a ringását":D
de nekem ez msr nem vicces hogy köztéma vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!