Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után miért zavarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után miért zavarja az exem és a haverjait ha nem köszönök a haverjainak, kikerülöm őket?

Figyelt kérdés

Csak addig voltak amúgyis barátok míg az exemmel jártam, mivel eleve az ő barátai, nem az enyémek, nekem semmi közöm hozzájuk azon kívül hogy csak az miatt lógtam velük, meg ők is csak az ex miatt lógtak velem. Semmi más nem tartott minket össze nem vagyunk barátok, exem előtt se voltunk azok, csak az ő barátai.

A szakítással nem csak az extől vontam magam el így értelemszerűen, hanem a köreiből is, nem is hiányzom nekik.

Miv3l az exemmel semmilyen kapcsolatot nem akarok, még azt sem hogy a haverjai mondják neki hogy láttak engem, találkoztak velem(azt is mondanák neki ha pasival láttak)így próbálok elosonni h észre se vegyenek, vagy nézzenek át rajtam, felejtsenek el, ne rólam dumáljanak, ne legyek téma sem, egy idegen lennék csak.

Erre meg mégiscsak ment a téma hogy én nem köszönök haveroknak, exem kiakadt ezen hogy nem köszönök a köreinek se es nagy ívben nézem őket levegőnek az exemmel együtt.

Miért lesznek ennyitől zaklatottak? Mit számít ez nekik?

2023. márc. 9. 07:11
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
*csak az ex miatt lógtam velük és ők is csak az ex miatt lógtak velem.egyébként senki vagyok nekik és viszont.
2023. márc. 9. 07:15
 2/49 anonim ***** válasza:
90%
Azèrt mert szètmentetek köszönni illik. Ezzel pont azt èred el, hogy rólad beszèljenek.
2023. márc. 9. 07:18
 3/49 A kérdező kommentje:

Forditva.

Egyszer pont azért békültünk ki mert allandoan rólam témáztak neki az exem állandóan hívogatott hogy igaz e amiket rólam hall mert tőlem akarja tudni, tudni akarja az igazat mert megvéd a hátam mögött is.

Állandóan fel van kavarva szakitás után bármit hall rolam. Most meg ugy szakitottam ebből okulva, hogy felejtsenek el, nem létezem!

Már meg ez se jo

2023. márc. 9. 07:24
 4/49 Mathus ***** válasza:
87%

a köszönés egy alapvető udvariassági forma. többnyire azoknak köszönünk akiket ismerünk, vagy fogadjuk mások köszönését.

de amikor belépsz a boltba ott is köszönnek neked. a "levegőnek nézés" udvariatlanság.

2023. márc. 9. 07:25
 5/49 A kérdező kommentje:

Nem alapvetò nálam. A bolt az más.

Semmi közöm a haverjaihoz nem járunk össze nem irkálunk nincs is kapcsolat. Pláne ki is beszélnek a hátam mögött. A korábbi szakításnál megpróbáltak az exem előtt le is járatni. Az exem védett be.

Semmilyen kapcsolatom velük nincs es nem is akarom hogy az exem fejét tömjék tele rilam hol mikor kivel látnak hova honnan megyek hol fordulok meg. Kis gyökér informátorok. Azt akarom felejtsenek el.

2023. márc. 9. 07:31
 6/49 A kérdező kommentje:
És hazudoznak is rolam
2023. márc. 9. 07:32
 7/49 anonim ***** válasza:
100%

Miért fordítasz figyelmet mit beszélnek rólad az exed barátai? Ha nincs alapja, le kell sz@rni.

Ha minden apróságról a volt pasid jut eszedbe, nem felejtetted el, hiányzik.

Ennyi.

2023. márc. 9. 07:37
 8/49 anonim ***** válasza:
100%

ha rossz híred keltik, akkor érthető hogy ignorálod őket, de pusztán amit nem köszönni nekik mert az exeden keresztül ismerted meg az nem korrekt szerintem. Nem kell velük beszélgetned, de a köszönés szerintem alap.

Ha ártottak neked és egyértelműen őket hibáztatod akkor meg kerüld a társaságukat.

2023. márc. 9. 07:38
 9/49 A kérdező kommentje:

7 nem én fordítok figyelmet ennek hanem az exem!

Ha bármit hall rólam másnap jön hozzám keres hív személyesen megtalál. Zaklatott lesz!

Abbol meg nekem problémám van mivel szakítottam, ne keressen ne körözzön ne szálljon rám ne zaklasson!

8 senkijük vagyok nekik! Nőnapra is lesz.rt az összes pl. Nem, nem alap a köszönés idegeneknek/senkiknek. Semmiféle kapcsolatom velük nincs. Nekik se velem!

Nem hibáztatom őket nem az ő véleményük érdekel, engem az erdekel hogy rámuszítják az exem! Ha szóba állok velük akkor azért mert az infózzák neki tovább, ha nem állok szóba akkor meg abbol van a baj.

2023. márc. 9. 07:43
 10/49 A kérdező kommentje:
Ha találkozom egy haverjával, garantált, hogy az exem másnap már ahogy kilépek a lakásbol ott fog állni és zaklatni fog!
2023. márc. 9. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!